Windows 10'dan 11'e nasıl geçilir?

merkestayn

Centipat
Makaleler
1
Yer
Kırklareli
Daha fazla  
Meslek
İşsiz
RAM
32 GB
SSD veya HDD modeli
Corsair MP600 PRO NH 1TB
Ekran kartı
Rx 7700xt
İşlemci
Ryzen 5 9600x
Format atmadan Windows 11'e geçmek istiyorum. Nasıl geçebilirim?

Sıfırdan kurmak ,dosyaları yedeklemek zulüm geliyor. 10 dan 11e güncelledikten sonra, sistemin stabil olması neler yapılır? Win Old dosyaları silinmeli mi?

Sıfırdan kurmak, dosyaları yedeklemek zulüm geliyor. 10'dan 11e güncelledikten sonra, sistemin stabil olması neler yapılır? Win old dosyaları silinmeli mi?

Zaten otomatik siliniyor belli bir günden sonra ama evet manuel olarak disk temizleme uygulamasından silebilirsiniz.

Sıfırdan kurmak, dosyaları yedeklemek zulüm geliyor. 10'dan 11e güncelledikten sonra, sistemin stabil olması neler yapılır? Win old dosyaları silinmeli mi?

Hocam yedek almayı deneyebilirsiniz AOMEI backupper gibi programlarla kısa sürede yedek alıp yedeğe dönersiniz, bir dahaki sefere uğraşmazsınız bir sıkıntı olursa yedeğe dönersiniz. Güncellemek stabiliteyi çok bozmaz özellikle eski sistem çok şişmediyse. Win old silmeniz de yer açar eski sisteme geri dönmek gibi bir niyetiniz yoksa silebilirsiniz.

Ben Google Drive masaüstünü yedekleyecek şekilde ayarlıyorum ne yaparsam kendisi her saniye otomatik yedek alıyor format sonrası da Win kursam her şey yerli yerine geliyor bir öneri. Bu çeşitle 3 bilgisayarımı yedekleme derdinden kurtardım.

Windows Update'e gelebilir onun dışında Windows 11 yükleme sayfasından Windows 11 indirme aracını indirebilirsiniz manuel yükseltme için.
Windows 11 indirme yardımcısının linki

Sisteminiz orijinalse yükseltme ile geçilebilir önerim sıfır kurulum olur.
1760448866508.png

Bende gözükmüyor ama.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı