Windows 10'dan 11'e nasıl yükseltilir?

hectopatbey

Hectopat
Makaleler
4
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI PRO B650M-B, AMD Ryzen 5 7500F, Gigabyte Nvidia RTX3060Ti OC, Patriot Viper 2x16 6000 MT/s DDR5 RAM, Micron 2400e M.2 SSD
Meslek
Mobilyacı
RAM
16 GB
SSD veya HDD modeli
HDD
Ekran kartı
GTX 950M
Anakart
N551M Asus
İşlemci
i7-6700HQ
Cümleten selamünaleyküm Windows 10 Home lisanslı dizüstüm var (fabrikasyon lisanslı) Windows 11 desteklemiyor gözüküyor Regedit yöntemini denedim (kayıt defterine değer ekleme), olmadı. 11'e nasıl yükseltebilirim, sonrasında nasıl lisansı Windows 11'e aktarabilirim. Ve 11 Pro yüklersem lisans kabul etmez herhalde değil mi? Sıfırdan ISO ile en son çare. Şimdiden teşekkürler.
UEFI BIOS, TPM 2.0 destekli sadece i7-6700HQ desteklemiyor.

Format flaşı hazirlayıp direk uefiden başlatıp kurulum yapmayı deneyebilirsiniz benim i5-6. nesil laptopumda hiç bir sorun çıkmadı. İşin garip yanı hiç "bilgisayarınız w11 için yeterli değil" benzeri bir mesaj almadım.(Format orijinaldi rufus kullanmadım)

Format flaşı hazirlayıp direk uefiden başlatıp kurulum yapmayı deneyebilirsiniz benim i5-6. nesil laptopumda hiç bir sorun çıkmadı. İşin garip yanı hiç "bilgisayarınız w11 için yeterli değil" benzeri bir mesaj almadım.(Format orijinaldi rufus kullanmadım)
o şekilde zaten problem olmuyor ben direkt Windows Update’dan yükleme yapmak istiyorum. Ve bir soru daha sormak istiyorum Windows 10 Home lisansı hiç bir türlü Windows 11 Pro’ya uyarlanamaz değil mi? Sıfır Key almak lazım olacak galiba

o şekilde zaten problem olmuyor ben direkt Windows Update’dan yükleme yapmak istiyorum. Ve bir soru daha sormak istiyorum Windows 10 Home lisansı hiç bir türlü Windows 11 Pro’ya uyarlanamaz değil mi? Sıfır Key almak lazım olacak galiba
windows 11 yüklemeyin sıkıntılı bir işletim sistemi.

Cümleten selamünaleyküm Windows 10 Home lisanslı dizüstüm var (fabrikasyon lisanslı) Windows 11 desteklemiyor gözüküyor Regedit yöntemini denedim (kayıt defterine değer ekleme), olmadı. 11'e nasıl yükseltebilirim, sonrasında nasıl lisansı Windows 11'e aktarabilirim. Ve 11 Pro yüklersem lisans kabul etmez herhalde değil mi? Sıfırdan ISO ile en son çare. Şimdiden teşekkürler.
UEFI BIOS, TPM 2.0 destekli sadece i7-6700HQ desteklemiyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videodaki yönlendirmeleri yaparak i3 2100 işlemciye Windows 11 kurmuştum.

Herhalde o şekil olmuyor. Neden proya geçmek istiyorsunuz?
Home’da olur pek farketmeyecek aslında ama lisansımı aktarabilecek miyim medya dosyasıyla format attığımda? Ve (site ismi vermem sağlıklı değil herhalde) bazı sitelerde dolaşan işletim sistemleri (oem veya crack ne deniliyorsa) problem olur mu tavsiye etmezsiniz herhalde

Lisans aktarılıyor ama yinede garanti olsun diye keyinizi öğrenin. Windows un kendi sitesinden indirin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videodaki yönlendirmeleri yaparak i3 2100 işlemciye Windows 11 kurmuştum.

O şekilde zaten problem olmuyor genelde hallediliyor bir şekilde de ben üstte de dediğim gibi Windows Update'ten yapmak istiyorum lisansımı korumak için.

Lisans aktarılıyor ama yinede garanti olsun diye keyinizi öğrenin. Windows un kendi sitesinden indirin.
teşekkür ediyorum o şekil yapacağım ama key öğrenilemiyor galiba gömülü olduğu için

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı