7 ve 8.1 güvenlik duvarı güncellemesi almıyor yani tüm virüsler elini kolunu sallayarak girebilir.
Güvenilir olmayan yerlerden dosya filan indirmiyorsanız virüs filan girmez.
7 ve 8.1 güvenlik duvarı güncellemesi almıyor yani tüm virüsler elini kolunu sallayarak girebilir.
Katılıyorum.Güvenilir olmayan yerlerden dosya filan indirmiyorsanız virüs filan girmez.
Sıkıntı yok hocam benim önerdiğim alternatif olarak dursun diye söylüyorum.Hocam aslinda direkt ubuntu önermem arkadaş hiç linux bilmediğinden bir uygulama indirecegi zaman direkt gnome mağazasından indirebilsin diyeydi. XFCE kullanan distrolar kendiliğinden bir mağaza ile gelmiyordu diye hatirliyorum.
Sıkıntı yok hocam benim önerdiğim alternatif olarak dursun diye söylüyorum.
Evet çoğunda yok ama Linux Mint'in mağazası Xfce versiyonu üzerinde mevcut.![]()
Oyun problemi yaşanmaz Linux'ta.Hocam Linux sanırım oyun konusunda problemleri varmış 8.1'e geçiş yapacağım sanırım.
Steam üzerinde var olan her oyunu ve robloxu falan oynayabiliyorsunuz desteklemedigi oyunlar lol, valorant ve fortnite.Hocam Linux sanırım oyun konusunda problemleri varmış 8.1'e geçiş yapacağım sanırım.
Steam üzerinde var olan her oyunu ve Roblox'u falan oynayabiliyorsunuz desteklemedigi oyunlar LoL, Valorant ve Fortnite.
Steam'in kendi el konsolu Arch Linux ile beraber geliyor zaten.
Sifir gun aciklari yuzunden sadece tarayicida dolasirken bile sikinti cikabiliyor.Güvenilir olmayan yerlerden dosya filan indirmiyorsanız virüs filan girmez.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.