Windows 10'dan 7'ye dönmek istiyorum. RAM çok az olduğu için çok kasıyor. 8 GB USB belleğim var internetten Windows 7 indirip kursam açılmakta sıkıntı yaşar mıyım? Orijinal anahtarım olmadığı için.
Windows 7'ye dönmek istiyorsanız orijinal Windows 7 DVD satın alın veya anahtar satın alıp Microsoft'un sitesine girin o size ISO bağlantısı veriyor. Korsana destek vermiyoruz.
Windows 7'ye dönmek istiyorsanız orijinal Windows 7 DVD satın alın veya anahtar satın alıp Microsoft'un sitesine girin o size ISO bağlantısı veriyor. Korsana destek vermiyoruz.
Sizin kuracağınız Windows bal gibi de adamları iflasa sürükler. Sizin gibi düşünen insanlar milyar sayısına ulaşırsa kimse orijinal Windows satın almaz bu da Microsoft'a zarar verir. Korsan kul hakkıdır ve forumda yasak.
Windows 10'dan 7'ye dönmek istiyorum. RAM çok az olduğu için çok kasıyor. 8 GB USB belleğim var internetten Windows 7 indirip kursam açılmakta sıkıntı yaşar mıyım? Orijinal anahtarım olmadığı için.
Sisteminizi detaylı yazarsanız yardımcı olmaya çalışalım. Windows 7 ye geri dönüş size bazı sorunlar yaşayabilir. Orta uzun vadede mutlaka ciddi sorunlar yaşamanız muhtemel.
En başta ağzınızı toplayın terbiyenizi takının. Maddi durum ile alakası yok. 15-20 TL'ye Windows 10 Key'i alıp kullanabilirsiniz. Almaya değer bir masaüstü PC'nin 3500TL gibi fiyatlara satıldığını sayarsak, 3500TL veren 15-20TL'de verir bence. Siz isterseniz kaçak yükleyin, kul hakkına girin, hem şirket batırın hem ahirette cezasını çekin beni ilgilendirmez. Moderatör arkadaşlar korsana destekten ve hakaretten ceza atarlarsa sevinirim zira raporlayamıyorum arkadaşı çünkü mesajı silmiş. @claus@dogant
En başta kullandığınız site siz korsan Windows kullanın diye oluşturulmamıştır. Zaten yanlış versiyonu indirmişsiniz. Windows 7 etiketi olabilir kasanızda, silerseniz kasa ile birlikte gelen Windows 7'yi bir anlamı kalmaz, anahtarınız çöpe gider.