Windows 10'dan 7'ye dönüş

En başta kullandığınız site siz korsan Windows kullanın diye oluşturulmamıştır. Zaten yanlış versiyonu indirmişsiniz. Windows 7 etiketi olabilir kasanızda, silerseniz kasa ile birlikte gelen Windows 7'yi bir anlamı kalmaz, anahtarınız çöpe gider.
Korsana destek yok bu bir gerçek fakat o kadar sert yaklaşmak zorunda değilsin.
"Burası kuralları olan bir forum korsana destek vermiyoruz üzgünüm." diyebilirdin.

Korsana destek yok bu bir gerçek fakat o kadar sert yaklaşmak zorunda değilsin.
"Burası kuralları olan bir forum korsana destek vermiyoruz üzgünüm." Diyebilirdin.

İlk attığım mesajda yumuşak bir şekilde uyardım ama bana hakaret eden arkadaştan sonra sinirlendim dürüst olursam.

İlk attığım mesajda yumuşak bir şekilde uyardım ama bana hakaret eden arkadaştan sonra sinirlendim dürüst olursam.
Benim görüşüm;
1.899,00 ₺ olan bir şeyin 15-20₺'ye satılmasının korsandan farkı yoktur, 15-20₺ ya satılan lisansların Microsoft'a da bir yardımı olmayacağını düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar Windows orijinal 7 anahtarım var. Windows 10 korsan olarak kullanıyordum ama 7 orijinal anahtarım var fakat Yeniden başlat diyorum bios çıkmıyor onun yerine sadece Enter ve yön tuşlarını kullanabildiğim 5 seçenek veriyor bana ama üste taşıma yok ne yapabilirim bios mu güncel değil?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı