En başta kullandığınız site siz korsan Windows kullanın diye oluşturulmamıştır. Zaten yanlış versiyonu indirmişsiniz. Windows 7 etiketi olabilir kasanızda, silerseniz kasa ile birlikte gelen Windows 7'yi bir anlamı kalmaz, anahtarınız çöpe gider.
Korsana destek yok bu bir gerçek fakat o kadar sert yaklaşmak zorunda değilsin.
"Burası kuralları olan bir forum korsana destek vermiyoruz üzgünüm." diyebilirdin.
Korsana destek yok bu bir gerçek fakat o kadar sert yaklaşmak zorunda değilsin.
"Burası kuralları olan bir forum korsana destek vermiyoruz üzgünüm." Diyebilirdin.
Benim görüşüm;
1.899,00 ₺ olan bir şeyin 15-20₺'ye satılmasının korsandan farkı yoktur, 15-20₺ ya satılan lisansların Microsoft'a da bir yardımı olmayacağını düşünüyorum.
Benim görüşüm;
1.899,00 ₺ olan bir şeyin 15-20₺'ye satılması korsandan farkı yoktur, 15-20₺ ya satılan bütün lisansların Microsoft'a da bir yardımı olmayacağını düşünüyorum.
Arkadaşlar Windows orijinal 7 anahtarım var. Windows 10 korsan olarak kullanıyordum ama 7 orijinal anahtarım var fakat Yeniden başlat diyorum bios çıkmıyor onun yerine sadece Enter ve yön tuşlarını kullanabildiğim 5 seçenek veriyor bana ama üste taşıma yok ne yapabilirim bios mu güncel değil?