Windows 10'dan 7'ye geçilir mi?

Anıl_alp232

Kilopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese iyi geceler. Ben 2016'da bir bilgisayar topladım bilgisayar bana Demo Windows 10 kurulu olarak geldi ve ben parasızlıktan internetten bi çaresini de bulamadığım için korsan Windows 10'a başvurdum ve şu an Windows 10 Pro 64 bit kullanıyorum fakat Windows 7'ye geçmek istiyorum. Çünkü bazen oyunlarda sıkıntı yaşıyorum. Bilgisayarcı bi tanıdığım herhangi bi bilgisayarcının Windows 7 CD'siyle format atması lazım yoksa olmaz git yaptır. 30 TL gibi bir mevla tutar dedi. Diğer bi abim ise bilgisayarın dengesi bozulur benim XP'ydi Windows 7 yaptım sonra tekrar XP'ye döndüğünde şaşırdı bilgisayar demişti. Bu konu hakkında bana yardımcı olabilir misiniz ? Geçsem sorun olur mu ?

Son düzenleyen: Moderatör:
İstediğin işletim sistemini kurabilirsin herhangi bir sorun olmaz Windows 10'dan 7'ye geçişte. Ama bu işlemi kesinlikle önermem. Windows 7 devri kapandı artık. Temiz bir son sürüm Windows 10 kurup devam edin.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı