Windows 10'dan 7'ye geçince sistem açılmıyor

HDD sorunu olabilir. RAM'lerde de bir sorun olabilir. Başka bir donanımda da sorun olabilir. Sistem özelliklerinizi belirtirseniz daha iyi yardımcı oluruz.

Belki arkadaşın sistemi Windows 10 için yetersiz kalıyor olabilir veya istediği performansı alamıyor olabilir.
Biosdan Usb hdd ye en başa aldıktan sonra böyle oldu güç geliyor ama ekran hiç açılmıyor

Kurulum yaparken sistemin donduğunu söylemiştiniz yanlış anlamadıysam. HDD sorunu olduğunu düşünüyorum. Başka bilgisayarda HDD'yi deneme şansınız var mı? Veya sisteminize başka bir HDD takabilme şansınız var mı?

Kurulum yaparken sistemin donduğunu söylemiştiniz yanlış anlamadıysam. HDD sorunu olduğunu düşünüyorum. Başka bilgisayarda HDD'yi deneme şansınız var mı? Veya sisteminize başka bir HDD takabilme şansınız var mı?
Aslında var bir tanıdığıma götürüp bir de orada denettireceğim. Ben HDD'yi çıkarıp da denedim yine ekran simsiyah kalıyor, hiç açılmıyor. Acaba HDD olmayınca hep mi siyah kalıyor yoksa farklı bir anlamı mı var?

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim sistemimde HDD olmadığı zaman BIOS pili uyarısı veriyor ve BIOS ayarları sıfırlanıyor. Sistemim Toshiba Satellite P50-B-116.

Ama HDD olmadığı için sistemine görüntü gelmeyen insanlar da var. Kurulum sırasında sistemin donması da HDD'de sorun olabilme ihtimali olduğunu gösteriyor. Farklı bir sorun da olabilir, deneyip göreceğiz.

Sistemden herhangi bir ses geliyor mu? Hani bazı bilgisayarlardan açılırken bip sesi gelir ya.

Benim sistemimde HDD olmadığı zaman BIOS pili uyarısı veriyor ve BIOS ayarları sıfırlanıyor. Sistemim Toshiba Satellite P50-B-116.

Ama HDD olmadığı için sistemine görüntü gelmeyen insanlar da var. Kurulum sırasında sistemin donması da HDD'de sorun olabilme ihtimali olduğunu gösteriyor. Farklı bir sorun da olabilir, deneyip göreceğiz.

Sistemden herhangi bir ses geliyor mu? Hani bazı bilgisayarlardan açılırken bip sesi gelir ya.
Hayır başlarken hiç bir şekilde ses gelmiyor ilk günden beri

Arkadaşlar Windows işletim sistemi her yeni çıkan sistemde gereksinimleri arttırarak ilerletti. Windows 95-98-2000-xP-wista-7-10 olarak bir çok surum gördük günümüz sistemleri insanlar hala 2 GB RAM kullanan kullanıcılar var bu yüzden herkese Windows 10 diyerek zora koşmayın. Windows 10 4 Okka gelirken Windows 7 2 okka gelir Windows xP 1 okka Windows 98 0.5 okka yanı donanım özellikleri Windows 10 icin yetersiz ise kullanıcı gözünde Windows 7 kullanabilir. Yetersiz ise XP kullanır.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı