Windows 10'dan 7'ye Geçişte Recovery Bölümünü Silmek

ggencer001

Hectopat
İlk olarak kuzenim bilgisayarına windows 10'dan windows 7'ye geçiş yapmak istedi. Format atarken harddiski recovery diski de dahil bütün hepsini silmiş. Windows da kurulmuyor, recovery diski de boş. Konuda bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi? Ne yapmam gerek? Bilgisayar açılmıyor, durmadan yeniden başlayıp duruyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle geçmiş olsun kardeşim.
Recovery silindiyse ( ya ilgili servis uğraşmak isteyip yeniden recovery bölümü olusturacak yada uzman bir arkadaş w7 nin ilgili sürümünü indirecek, bilgisayar kasasında ki anahtarı girecek tüm driverlar vs. Senin için oluşturacak )
Yada recovery olmadığı için sen W7 nin ilgili sürümünü indirip kuracaksın driver ları da ilgili markanın sitesinden model girerek indirecek kuracaksın.

Daha profesyonel bir cevap gelirmi, alternatif olurmu bilmiyorum ama benim bildigim bukadar kardeş, tekrar geçmiş olsun.
Not: Windows kurulmuyor derken elinde sağlam iso dvd varmı? Eğer varsa tekrar disk bölümlerinin hepsini silip yeni disk bölümü oluşturarak dene ( uefi boot olayı bazen engel oluyor tekrar denersen olması lazım)

Öncelikle geçmiş olsun kardeşim.
Recovery silindiyse ( ya ilgili servis uğraşmak isteyip yeniden recovery bölümü olusturacak yada uzman bir arkadaş w7 nin ilgili sürümünü indirecek, bilgisayar kasasında ki anahtarı girecek tüm driverlar vs. Senin için oluşturacak )
Yada recovery olmadığı için sen W7 nin ilgili sürümünü indirip kuracaksın driver ları da ilgili markanın sitesinden model girerek indirecek kuracaksın.

Daha profesyonel bir cevap gelirmi, alternatif olurmu bilmiyorum ama benim bildigim bukadar kardeş, tekrar geçmiş olsun.
Not: Windows kurulmuyor derken elinde sağlam iso dvd varmı? Eğer varsa tekrar disk bölümlerinin hepsini silip yeni disk bölümü oluşturarak dene ( uefi boot olayı bazen engel oluyor tekrar denersen olması lazım)
Bilgisayar ultrabook olduğu için cd dwd girişi yok rufustan usb ye yazarak format atıyorum , dün windows 8 yükleyerek hallettim ama usb takılı olmadan windows boot etmiyor şimdi de böyle bir sorunla karşı karşıyayım.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı