harajukubarbie
Megapat
Ben güç seçeneklerinden maksimum performansı seçmiştim fotoğraftaki gibi yapıyorum o zaman.
Maksimum performansta zorlar işlemciyi.Ben güç seçeneklerinden maksimum performansı seçmiştim fotoğraftaki gibi yapıyorum o zaman.
Başta kaçtı değerlerin?Tamam fotoğraftaki gibi yaptım
Şuan 30 civarı falan bazen tekrar artıyor ama iniyor yine google dan olabilir gibime geliyor ama kaldırdığı oyunlarda kasması çok moral bozuyor...Başta kaçtı değerlerin?
Hocam sistemin oyun için uygun değil kasması normal. Windows Search hizmetini kapat. O sistemini rahatlatır biraz. Birde SysMain hizmetini.Left 4 Dead 2 oyununda bir sıkıntım var fps 20 civarı oluyor hep düşük ayarda da 20 civarı yüksek ayarda da 20 civarı ters olan bir şey olabilir mi? kasmaması gerekmiyor mu normalde?
Şuan 30 civarı falan bazen tekrar artıyor ama iniyor yine google dan olabilir gibime geliyor ama kaldırdığı oyunlarda kasması çok moral bozuyor...
Nasıl kapatabilirim dediklerinizi?Hocam sistemin oyun için uygun değil kasması normal. Windows Search hizmetini kapat. O sistemini rahatlatır biraz. Birde SysMain hizmetini.
Arama satırına hizmetler yaz ordan dediklerimi bul. Önce durdur de sonra devre dışı bırak.Nasıl kapatabilirim dediklerinizi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.