T Turanbayrı Hectopat Katılım 10 Aralık 2021 Mesajlar 155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2022 #1 Ekran kartı Intel hd graphics 500 İşlemci Interl coleron n3350 Arkadaşlar PC Windows 10'da kasmıyor fakat oyunlarda kasma sorunu var Windows 8.1'e alsam fayda sağlar mı? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ocak 2022
Arkadaşlar PC Windows 10'da kasmıyor fakat oyunlarda kasma sorunu var Windows 8.1'e alsam fayda sağlar mı?
EkmekArasiHDD Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2016 Mesajlar 5.932 Makaleler 3 Çözümler 34 Yer Ordu/Perşembe 30 Ocak 2022 #2 Hocam Celeron işlemcilere ne yaparsanız yapın oyun performansları asla iyi değildir. En başta bu işlemciler oyun için kesinlikle uygun değil. Artı 0 Eksi
Hocam Celeron işlemcilere ne yaparsanız yapın oyun performansları asla iyi değildir. En başta bu işlemciler oyun için kesinlikle uygun değil.
Taha Berk Çarpar Hectopat Katılım 6 Mayıs 2018 Mesajlar 52 Çözümler 1 30 Ocak 2022 #3 Bence Windows 7 deneyin. Artı 0 Eksi
KS KS T Turanbayrı Hectopat Katılım 10 Aralık 2021 Mesajlar 155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2022 #4 EkmekArasiHDD dedi: Hocam Celeron işlemcilere ne yaparsanız yapın oyun performansları asla iyi değildir. En başta bu işlemciler oyun için kesinlikle uygun değil. Genişletmek için tıkla... Hocam benim oynadığım oyunlar zula vs vs Artı 0 Eksi
EkmekArasiHDD dedi: Hocam Celeron işlemcilere ne yaparsanız yapın oyun performansları asla iyi değildir. En başta bu işlemciler oyun için kesinlikle uygun değil. Genişletmek için tıkla... Hocam benim oynadığım oyunlar zula vs vs
tron243" Hectopat Katılım 2 Ağustos 2020 Mesajlar 187 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2022 #5 Windows 7'ye geçmeden önce uygun driverları var mı diye baksanız iyi olur. Sonrasında sıkıntı çekebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Windows 7'ye geçmeden önce uygun driverları var mı diye baksanız iyi olur. Sonrasında sıkıntı çekebilirsiniz.
EkmekArasiHDD Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2016 Mesajlar 5.932 Makaleler 3 Çözümler 34 Yer Ordu/Perşembe 31 Ocak 2022 #6 Turanbayrı dedi: Hocam benim oynadığım oyunlar zula vs vs Genişletmek için tıkla... Zula o kadar sistem istemiyor hocam. Artı 0 Eksi
Turanbayrı dedi: Hocam benim oynadığım oyunlar zula vs vs Genişletmek için tıkla... Zula o kadar sistem istemiyor hocam.
qwess04043 Centipat Katılım 22 Mart 2023 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2023 #7 Turanbayrı dedi: Arkadaşlar PC Windows 10'da kasmıyor fakat oyunlarda kasma sorunu var Windows 8.1'e alsam fayda sağlar mı? Genişletmek için tıkla... Belki 1-2 FPS değer katkı sağlar, ama işletim sistemi değişmek çok şey fark etmez. Artı 0 Eksi
Turanbayrı dedi: Arkadaşlar PC Windows 10'da kasmıyor fakat oyunlarda kasma sorunu var Windows 8.1'e alsam fayda sağlar mı? Genişletmek için tıkla... Belki 1-2 FPS değer katkı sağlar, ama işletim sistemi değişmek çok şey fark etmez.