Ben bilgisayar aldım. Bilgisayarda Win 10 kurulu geldi yani daha önce 8.1 kurulmamış. Ben de Windows 10 daha çok yavaşlatır diye 8.1'e geçmek istiyorum. Geçsem bir şey olur mu?
Ben bilgisayar aldım. Bilgisayarda Win 10 kurulu geldi yani daha önce 8.1 kurulmamış. Ben de Windows 10 daha çok yavaşlatır diye 8.1'e geçmek istiyorum. Geçsem bir şey olur mu?
ram 8 gb hdd 500 gb ssd 120 gb işlemci intel core 4160 ekran kartı amd readon r5 230Ne gerek var ki?
RAM kapasiteni belirtir misin?
Eğer çok daha az RAM kullanımı istiyorsan Linux kullanabilirsin.
RAM 8 GB HDD 500 GB SSD 120 GB işlemci Intel Core 4160 ekran kartı AMD Radeon R5 230.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.