egecy06 Zeptopat Katılım 8 Ocak 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2022 #1 Görseldeki hatanın aynısını alıyorum. Orijinal olmayan Windows 10'dan orijinal Windows 8.1'e geçeceğim, kendi sitesinden indirdim ve kurdum. Windows'u kur a bastıktan sonra bu hatayı alıyorum.
Görseldeki hatanın aynısını alıyorum. Orijinal olmayan Windows 10'dan orijinal Windows 8.1'e geçeceğim, kendi sitesinden indirdim ve kurdum. Windows'u kur a bastıktan sonra bu hatayı alıyorum.
Enes3078 Exapat Sosyal Tayfı 1000'e Doğru Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 16.023 Makaleler 17 Çözümler 671 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği öğrencisi 8 Ocak 2022 #2 USB ile kurulum yapmanız sorunu çözecektir. Bunun için aşağıdaki rehberden faydalanabilirsiniz. Sonucu da bizimle paylaşırsanız sevinirim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
USB ile kurulum yapmanız sorunu çözecektir. Bunun için aşağıdaki rehberden faydalanabilirsiniz. Sonucu da bizimle paylaşırsanız sevinirim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS egecy06 Zeptopat Katılım 8 Ocak 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2022 #3 Enes3078 dedi: USB ile kurulum yapmanız sorunu çözecektir. Bunun için aşağıdaki rehberden faydalanabilirsiniz. Sonucu da bizimle paylaşırsanız sevinirim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hâlâ aynı hatayı alıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ocak 2022 Artı 0 Eksi
Enes3078 dedi: USB ile kurulum yapmanız sorunu çözecektir. Bunun için aşağıdaki rehberden faydalanabilirsiniz. Sonucu da bizimle paylaşırsanız sevinirim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hâlâ aynı hatayı alıyorum.
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.915 Makaleler 18 Çözümler 454 Yer Valisiz Vilayet! 8 Ocak 2022 #4 Fotoğrafı net çekebilir misiniz? ISO dosyasının orijinalliğinden eminseniz disk sıkıntı çıkartıyor da olabilir. Dosya alamadığımız için tahmine göre konuşmak zorundayız. Artı 0 Eksi
Fotoğrafı net çekebilir misiniz? ISO dosyasının orijinalliğinden eminseniz disk sıkıntı çıkartıyor da olabilir. Dosya alamadığımız için tahmine göre konuşmak zorundayız.