Windows 10'dan 8.1'e geçilmeli mi?

joneo

Femtopat
Daha fazla  
Bilgisayarım FPS sorunu yaratıyor diye format atmaya karar verdim Windows 10 kullanıyordum.
Formattan sonra PC en düşük grafikte oyunu bile açarken kasmaya başladı daha önce bu sorunu yaşamıyordum şimdi Windows 10'dan Windows 8.1 e geçsem sorunum düzelir mi?

Bilgisayarım FPS sorunu yaratıyor diye format atmaya karar verdim Windows 10 kullanıyordum.
Formattan sonra PC en düşük grafikte oyunu bile açarken kasmaya başladı daha önce bu sorunu yaşamıyordum şimdi Windows 10'dan Windows 8.1'e geçsem sorunum düzelir mi?

Benim i5 7200U'lu laptopum vardı. İçinde 500GB HDD var Windows 10 çok ağır çalışıyordu ve oyunlara drop giriyordu disk kullanımı %100'e falan çıkıyordu. Win 8.1'e düşürdüm 15 sn de açılıyor artık ama i5 7200U içindeki HD 620 driveri Win 8.1 için yok sıkıntı burada. Eğer işlemcin 6. nesil ve altında ise Win 8.1 kurmak mantıklı olur. Ben 480 GB SSD aldım tekrar Windows 10 kurdum artık oyunlarda drop da girmiyor ve çok daha hızlı oldu. Umarım anlatabilmişimdir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

HDD varsa, geçebilirsin. SSD varsa kalabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı