Windows 10'dan 8.1'e geçişte ürün anahtarı gider mi?

1-) Key gitmez.

2-) Oyunlar hakkında bilgim yok ama bugün okuduklarıma göre 8.1 oyun desteği sıkıntılı, eğer amacınız oyun ise istediğiniz oyunları 8.1 de oynayıp oynayamayacağınızı kontrol edin ona göre karar verin ama aşağıda belirttiğim nedenle 8.1 desteği olsa bile tavsiye etmem.

3-) Bir ay önce 3.nesil intel celeron 4gb ram olan bilgisayarıma w7 çıldırtacak kadar hantallaştığı için ssd alıp w10 kurdum. Stabil ve gayet iyi çalışıyor.

4-) İyi geceler... :)
 
CPU, RAM, GPU ve SSD nedir?

Intel Celeron.
4 GB RAM.
128 GB SSD.
Intel UHD 600.

1-) key gitmez.

2-) oyunlar hakkında bilgim yok ama bugün okuduklarıma göre 8.1 oyun desteği sıkıntılı, eğer amacınız oyun ise istediğiniz oyunları 8.1 de oynayıp oynayamayacağınızı kontrol edin ona göre karar verin ama aşağıda belirttiğim nedenle 8.1 desteği olsa bile tavsiye etmem.

3-) bir ay önce Intel Celeron 4 GB RAM olan bilgisayarıma W7 çıldırtacak kadar hantallaştığı için SSD alıp Windows 10 kurdum. Stabil ve gayet iyi çalışıyor.

4-) iyi geceler... :)

Web'de dolaşırken çok yavaş çalışıyor 2.sekmeyi açamıyorum oynadığım oyun sadece Minecraft bir de Zula ama onu da artık oynamıyorum.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı