Xayanc
Picopat
Bazı işlemciler Windows 8.1 desteklemiyor, o sebepten sordum. Örneğin;
Eki Görüntüle 1769309
Anladım.
Bazı işlemciler Windows 8.1 desteklemiyor, o sebepten sordum. Örneğin;
Eki Görüntüle 1769309
RAM kit alın. İşlemci değişebilir Celeron kötü çünkü. İşlemci değişmesi en mantıklısı.
Bilgisayarınızın tüm özellikleri nedir? Depolama biriminin sağlıklı çalıştığına emin misiniz?
Her şey düzgün çalışıyor.
Bilgisayar all in One parça değişmiyor değiştermeye kalkarsam çok pahalıya mâl olur.
Her şey düzgün çalışıyor.
CPU, RAM, GPU ve SSD nedir?
1-) key gitmez.
2-) oyunlar hakkında bilgim yok ama bugün okuduklarıma göre 8.1 oyun desteği sıkıntılı, eğer amacınız oyun ise istediğiniz oyunları 8.1 de oynayıp oynayamayacağınızı kontrol edin ona göre karar verin ama aşağıda belirttiğim nedenle 8.1 desteği olsa bile tavsiye etmem.
3-) bir ay önce Intel Celeron 4 GB RAM olan bilgisayarıma W7 çıldırtacak kadar hantallaştığı için SSD alıp Windows 10 kurdum. Stabil ve gayet iyi çalışıyor.
4-) iyi geceler...![]()
Intel Celeron.
4 GB RAM.
128 GB SSD.
Intel UHD 600.
Windows 10 Home kurabilirsiniz. Sorunsuz bir şekilde kaldıracaktır. Kurulumdan sonra bazı Windows ayarlamaları yapmalısınız. Bu sayede daha da hızlı çalışacaktır.
Zaten Windows 10 Home kurulu.
Tamam, Windows ayarlamaları yapın. YouTube üzerinde birçok video mevcut. İki adet Celeron işlemcili cihazım var ve Windows 10 kullanıyorum. (N2820, N4020)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.