Öncelikle buradan kendinize uygun sürümün İSO dosyasını indirin. Daha sonra buradaki işlemleri uygulayarak İSO dosyasını belleğinize yazdırın. Daha sonra boot menü üzerinden USB belleğinizi boot edin ve kuruluma girin ve gerekli işlemleri yapın. Eğer bu bölümlerde veya herhangi bir bölümde sorunuz olursa buraya yazın yardımcı olmaya çalışırım.
Aynı zaten hocam yardımcı oluruz kafanıza takılan bir yer olduğunda siz mantığını anlayın diye attım yoksa fark etmiyor hani tecrübesiz başlamayın diye.
Yoksa arkadaşların yazdıklarınıda yapsanız olur. Ben sadece pratik olsun diye mantığını kavrayin diye.
Aynı zaten hocam yardımcı oluruz kafanıza takılan bir yer olduğunda siz mantığını anlayın diye attım yoksa fark etmiyor hani tecrübesiz başlamayın diye.
Yoksa arkadaşların yazdıklarınıda yapsanız olur. Ben sadece pratik olsun diye mantığını kavrayin diye.
Bende ilk format attığım zaman sizin gibiydim merak etmeyin herkes bu işi doğuştan öğrenmiyor ben ilk format attığımda biçimlendirme yapmayı unutmuştum mesela
Windows 10'dan 8.1'e sıfırdan temiz kurulum yapmak istiyorum 30 GB bomboş USB var. Video izledim fakat kafam karıştı. Windows 10'dan 8.1'e nasıl geçeceğim?
Bende ilk format attığım zaman sizin gibiydim merak etmeyin herkes bu işi doğuştan öğrenmiyor ben ilk format attığımda biçimlendirme yapmayı unutmuştum mesela