Windows 10'dan 8.1'e geçmek istiyorum ama hiç bilgim yok

Evet öyle demek istedim çünkü bazen önemli veri kaybı olabiliyor sorumluluk kullanıcıya ait.

Tamam hocam onda sorun yok fotoğraflar müzik vs. başka bir USB'ye aktardım.

Basit hocam

Size video atacağım izleyin yaparsınız

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam bu videoda FreeDOS diyor benimkinde işletim sistemi yüklü zaten.

Öncelikle buradan kendinize uygun sürümün İSO dosyasını indirin. Daha sonra buradaki işlemleri uygulayarak İSO dosyasını belleğinize yazdırın. Daha sonra boot menü üzerinden USB belleğinizi boot edin ve kuruluma girin ve gerekli işlemleri yapın. Eğer bu bölümlerde veya herhangi bir bölümde sorunuz olursa buraya yazın yardımcı olmaya çalışırım.

Tamam hocam onda sorun yok fotoğraflar müzik vs. başka bir USB'ye aktardım.

Hocam bu videoda FreeDOS diyor benimkinde işletim sistemi yüklü zaten.

Aynı zaten hocam yardımcı oluruz kafanıza takılan bir yer olduğunda siz mantığını anlayın diye attım yoksa fark etmiyor hani tecrübesiz başlamayın diye.

Yoksa arkadaşların yazdıklarınıda yapsanız olur. Ben sadece pratik olsun diye mantığını kavrayin diye.

Aynı zaten hocam yardımcı oluruz kafanıza takılan bir yer olduğunda siz mantığını anlayın diye attım yoksa fark etmiyor hani tecrübesiz başlamayın diye.

Yoksa arkadaşların yazdıklarınıda yapsanız olur. Ben sadece pratik olsun diye mantığını kavrayin diye.

Tamam hocam anladım. Teşekkür ederim.

Bende ilk format attığım zaman sizin gibiydim merak etmeyin herkes bu işi doğuştan öğrenmiyor ben ilk format attığımda biçimlendirme yapmayı unutmuştum mesela 😂

Windows old klasörü oluşmuştu.

Sonra yine denedim en sonunda başardım.

Bende ilk format attığım zaman sizin gibiydim merak etmeyin herkes bu işi doğuştan öğrenmiyor ben ilk format attığımda biçimlendirme yapmayı unutmuştum mesela 😂

Windows old klasörü oluşmuştu.

Sonra yine denedim en sonunda başardım.

Windows 8.1 hangi sürümü seçeyim hocam?

Sürüm Windows 8.1'i seçiniz. Ve ardından dil Türkçe yaparak 32 Bit veya 64 Bit seçip yüklemesini başlatın.

Hocam sağ üstteki iniyor. Doğru değil mi?
resim_2022-06-17_180333136.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı