Bir kaçını sil yaptım sonra yenileye basıp ilerle dedim ve burası geldi işlem başarılı mı arkadaşlar?Eki Görüntüle 1422972
Hayır SSD yok.
Tıkladım. Burada ne yapmam gerekiyor Full temiz kurulum için?Eki Görüntüle 1422965
Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim şu an 8.1'den yazıyorum.
Peki etkinleştirmeArkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim şu an 8.1'den yazıyorum.
Hayır kalmamış ve bellek tüketimi %15 lerde geziyor gerçekden çok şaşırdım yarında win 10 a tekrar geçicem onda bakıcam bide bellek tüketimine daha önce bilgisayara hiç adam akıllı format atmadım adam akıllı derken ctrl+alt+delete den atılan formattan bahsediyorum. Ondanda olabilir bellek tüketiminin az olması.Hayırlı olsun. Windows 10 ile alakalı kalıntı kalmamış değil mi?
Hayırlı olsun. Windows 10 ile alakalı kalıntı kalmamış değil mi?
Peki etkinleştirme
İnternete bağlanamadım TP-Link taktım USB girişine öyle bağlandım. Driver falan indirmem gerekiyor ama ben hayatımda ekran kartı driveri dışında driver indirmedim.
Evet. Windows 8.1, Windows 10 gibi tüm sürücüleri yükleyemiyor. Kendiniz yüklemeniz lazım.
Donanım KimliÄi ile Sürücüleri Bulma
Aygıtların donanım kimliÄi ile aradıÄınız sürücüyü çok daha kısa sürede bulabilirsiniz. Dünya üzerindeki neredeyse her bilgisayar parçasının bir Vendor (Ãretici) ve bir de Device (Aygıt) ID'si yani kimliÄi vardır. VEN yani Vendor üreticinin kodudur.www.technopat.net
Hayır kalmamış ve bellek tüketimi %15'lerde geziyor gerçekten çok şaşırdım yarında Windows 10'a tekrar geçeceğim onda bakacağım bir de bellek tüketimine daha önce bilgisayara hiç adamakıllı format atmadım adamakıllı derken CTRL+alt+deleteden atılan formattan bahsediyorum. Ondanda olabilir bellek tüketiminin az olması.
Peki ben şu an olduğu gibi 10'a geri dönsem kendisi yükler mi?
Bellek tüketimini düşürmek için Mem Reduct kullanabilirsin ve gereksiz hizmetleri kapatmak için easy service optimizer kullanırsan daha iyi performans alırsın.
Easy Service Optimizer v1.2
Easy service optimizer (Eso) is a portable freeware to optimize Windows services , By disabling unnecessary services, the performance can be improvedwww.sordum.org
Evet, yükler çok yüksek ihtimal.