ahmet_kıran Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 2.025 Çözümler 7 Yer Türkiye 10 Mayıs 2022 #1 Her şey Windows 10'dan 8.1'e geçtiğimde başladı. Oyunu açıyorum gördüğünüz gibi siyah ekran oluyor. Sorun nedir?
Her şey Windows 10'dan 8.1'e geçtiğimde başladı. Oyunu açıyorum gördüğünüz gibi siyah ekran oluyor. Sorun nedir?
eren ersagun kavak Hectopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 369 Çözümler 1 Yer İstanbul,Üsküdar,Acıbadem Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2022 #2 Valorant'ı silip yükleyiniz. Arasında 2 sene olsa bile çok farklı işletim sistemleri. Artı 0 Eksi
KS KS ahmet_kıran Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 2.025 Çözümler 7 Yer Türkiye 10 Mayıs 2022 #3 eren ersagun kavak dedi: Valorant'ı silip yükleyiniz. Arasında 2 sene olsa bile çok farklı işletim sistemleri. Genişletmek için tıkla... Yapmadığımı mı sanıyosun? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Mayıs 2022 Artı 0 Eksi
eren ersagun kavak dedi: Valorant'ı silip yükleyiniz. Arasında 2 sene olsa bile çok farklı işletim sistemleri. Genişletmek için tıkla... Yapmadığımı mı sanıyosun?
eren ersagun kavak Hectopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 369 Çözümler 1 Yer İstanbul,Üsküdar,Acıbadem Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2022 #4 ahmet_kıran dedi: Yapmadığımı mı sanıyorsun? Öyle boş yorum atmakla olmuyor bu işler. Genişletmek için tıkla... Geri dönüş temiz kurulum ile mi yoksa dosyalar ile mi oldu? Artı 0 Eksi
ahmet_kıran dedi: Yapmadığımı mı sanıyorsun? Öyle boş yorum atmakla olmuyor bu işler. Genişletmek için tıkla... Geri dönüş temiz kurulum ile mi yoksa dosyalar ile mi oldu?
KS KS ahmet_kıran Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 2.025 Çözümler 7 Yer Türkiye 10 Mayıs 2022 #5 eren ersagun kavak dedi: Geri dönüş temiz kurulum ile mi yoksa dosyalar ile mi oldu? Genişletmek için tıkla... Sorunu çoktan çözdüm dostum. Sağ ol yine de yardımın için. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Mayıs 2022 Artı 0 Eksi
eren ersagun kavak dedi: Geri dönüş temiz kurulum ile mi yoksa dosyalar ile mi oldu? Genişletmek için tıkla... Sorunu çoktan çözdüm dostum. Sağ ol yine de yardımın için.
costt Centipat Katılım 3 Ocak 2023 Mesajlar 47 Yer hatay,iskenderun Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2023 #6 ahmet_kıran dedi: Sorunu çoktan çözdüm dostum. Sağ ol yine de yardımın için. Genişletmek için tıkla... Merhaba eski konu kusura bakma ama aynı sorun bende de oldu nasıl çözdün acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ocak 2023 Artı 0 Eksi
ahmet_kıran dedi: Sorunu çoktan çözdüm dostum. Sağ ol yine de yardımın için. Genişletmek için tıkla... Merhaba eski konu kusura bakma ama aynı sorun bende de oldu nasıl çözdün acaba?