Windows 10'dan 8.1'e geri dönme

Steve McQueen

Megapat
Daha fazla  
Merhabalar,
Windows 8.1 Pro Retail ürün anahtarını Windows 10 temiz kurulum esnasında yazarak Windows 10 Pro 64 bit sürümünde sorunsuzca etkinleştirdim. Bu ürün anahtarını bir kenara koyup, Windows 8.1'i tekrar yükleyerek Microsoft'un ücretsiz vermiş olduğu Windows Embedded 8.1 Industry Pro ürün anahtarı ile biraz daha kullanmayı düşünüyorum. Windows 8.1'i yükleyip kullandıktan sonra, Windows 10'a tekrar geçmek istediğimde ürün anahtarı ile ilgili herhangi bir sorun yaşar mıyım? Windows 10 dijital lisanslama yaptığı için tereddütte kaldım. Yardımlarınızı bekliyorum.

Windows 8.1 Pro lisansınız devam ediyor. Industry Pro kurmanıza gerek yok. Windows 8.1 Pro kurup düşük ihtimal de olsa otomatik olarak etkinleşme gerçekleşmezse ürün anahtarınızı girip sistemi etkinleştirebilirsiniz. Industry Pro'dan Windows 10'a kurulum yapma yolları var diye biliyorum. Ama direk Windows 8.1 Pro kurabilecek konumdayken Industry Pro kurmanıza gerek yok. Daha sonra geçmek istediğinizde Windows 8.1 Pro kuruluyken Windows içerisinden Windows 10 iso dosyası içeriğini açıp setup.exe çalıştırarak kurulum gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca Windows 8.1 Pro ve Windows 10 Pro dual boot olarak da kullanabilirsiniz. Ürün anatarı ile ilgili sorun yaşamazsınız. Düşük ihtimal de olsa etkinleştirme otomatik olarak gerçekleşmezse ayarlar etkinleştirme bölümünden ürün anahtarınızı girerek sistemi etkinleştirebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı