Merhaba dostlar, elimde 6 GB RAM'li PC olduğu için Win 8.1 benim için daha iyi olacak ama bir türlü YouTube gibi yerlerde nasıl yapacağımı bulamadım. 10 günü geçtiği için de geri dönme seçeneği yok. Ne yapabilirim? Windows sitesinde OS dosyası da yok.
Bunu anlamadım. Sistemde SSD varsa 6 GB RAM Windows 10 için yeterli. Windows 8.1'e destek yok denilecek kadar az. Bence Windows 10'da kalın. En azından Home sürümünde.
Sistemi Windows 10 kaldırmayan kullanıcılar için en ideal işletim sistemlerinden birisi: Windows 8.1. Türkçe sürüm, doğrudan Microsoft tarafından sağlanmaktaıdr.
Bunu anlamadım. sistemde SSD varsa 6 GB RAM Windows 10 için yeterli. Windows 8.1'e destek yok denilecek kadar az. Bence Windows 10'da kalın. En azından Home sürümünde.
UEFI Windows 10 kurulum rehberimizde bilgisayarınıza nasıl adım adım en son sürüm Windows 10 kurabileceğinizi gösteriyoruz. Satın aldığınız bilgisayarla
AMD Sistem Toplama Rehberimizin 3. Bölümü olan Windows 8.1 Kurulum Rehberi ile topladıÄınız sistemi oyuna hazır hale getiriyoruz. Adım adım kurup
Sistemi Windows 10 kaldırmayan kullanıcılar için en ideal işletim sistemlerinden birisi: Windows 8.1. Türkçe sürüm, doğrudan Microsoft tarafından sağlanmaktaıdr.