Windows 10'dan 8.1'e yedekleme nasıl yapılır?

Adurta

Centipat
Daha fazla  
Windows 10 kurulu sistemi 8.1'e geçirmek istiyorum, haliyle ISO kullandığım için dosyalar silinecek. Dosyaları yedeklemenin bellek kullanarak veya kullanmayarak nasıl Windows 8.1 kullanan sisteme aktarabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 10 kurulu sistemi 8.1'e geçirmek istiyorum, haliyle ISO kullandığım için dosyalar silinecek. Dosyaları yedeklemenin bellek kullanarak veya kullanmayarak nasıl Windows 8.1 kullanan sisteme aktarabilirim?
Ayrı bir sürücü oluşturursun dosyalarının boyutu kadar örneğin 50 GB.

X sürücüsüne kopyalarsın tüm dosyalarını. Sonra format atarsın ve o sürücüden dosyalarını masaüstüne ya da daha önce oluşturdugun sürücüye taşırsın.

Sürücüler uymayınca geri dönmek zorunda kalma?

Sürücüler uymayınca geri dönmek zorunda kalma?

Tekrardan Windows 10 format atar, ya da yükseltir Windows programı ile(Windows 10 yükseltme aracı ile). Ama illaki uyar diye düşünüyorum ben son nesil bilgisayarıma Windows 7 kuruyorum bir şekilde bulunuyor sürücüler.

İyi bari dene bir dosyaların için sanal disk oluştur istediğin boyutu yaz. Bir de sen niye geçmek istiyosun bilgisayarnın özelliklerini söyler misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…