sefayivli1071
Hectopat
Anladım her sistemde oluyor mu yoksa işlemci vs. ile ilgili mi?Ben 2-3 ay Windows 8.1 kullandım. Bir sürü çözüm denedim fakat çözemedim. En sonunda SSD aldım.
Anladım her sistemde oluyor mu yoksa işlemci vs. ile ilgili mi?Ben 2-3 ay Windows 8.1 kullandım. Bir sürü çözüm denedim fakat çözemedim. En sonunda SSD aldım.
Hocam windows 8/8.1/10 sistemler SSD için tasarlanmıştır. İmkanın varsa SSD al kullan.Şu an Windows 10 kullanıyorum laptop HDD'ye sahip SSD yok. Bu yüzden yavaş çalıştığını düşünüyorum ve artık bırakmak istiyorum. Ve Windows 8 yükleme taraftarıyım şayet HDD'lerde daha rahat çalıştığını ve onlar için tasarlanmış bir sistem olduğunu düşünüyorum. Sizin fikirleriniz nedir?
Öncelikle yorum için teşekkürler.Hocam windows 8/8.1/10 sistemler SSD için tasarlanmıştır. İmkanın varsa SSD al kullan.
Doğru haklısınız. Peki HDD de Windows 8 performansı hele ki dizüstülerede daha performanslı diyebilir miyiz? (Windows 10 a göre)Sisteminiz yeni ise bir sorun olmayacaktır. 8.1 10'dan HDD kısmında açılış bakımından daha hızlı. 10'da şifre dahi giremiyordum. Şifre ekranında arka planda önyükleme yapıyor çünki...
Bende denedim hocam eski bilgisayarımda (ASUS X54HR) Windows 7'de %100 disk sorunu yapmıyordu ama 8/8.1/10 sistemler HDD'yi ağır kullanıyordu.Öncelikle yorum için teşekkürler.
Ama bu konuda yanıldığınızı düşünüyorum. Evet Windows 10 SSD için bir sistem ama Windows 8 değildir diye biliyorum. Zaten SSD ler 2011 yılında ortaya çıkıyor. Windows 8 ise 2012 yılında ve tam 1 bile yoktur aylar var (9-10) ay gibi bir şey yani 10 ayda SSD için bir sistem ortaya çıkarmak olanak dışı diye düşünmüştüm [emoji846]
Yani Windows 7 yüklesem mi daha iyi olur? Malesef SSD alacak durumum yok. Bazıları da 7 asla yükleme diyor?Bende denedim hocam eski bilgisayarımda (ASUS X54HR) Windows 7'de %100 disk sorunu yapmıyordu ama 8/8.1/10 sistemler HDD'yi ağır kullanıyordu.
Burdaki ayarları yap.Yani Windows 7 yüklesem mi daha iyi olur? Malesef SSD alacak durumum yok. Bazıları da 7 asla yükleme diyor?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.