Windows 10'dan başka hangi Windows sürümü kurulur?

SSD desteği şart emin değilim denemekten zarar gelmez.

Aslında bu zamana kadar hiç WattMan hatası almamıştım geçen kurduğumda aldım yoksa önceden de 8.1 kullanıyordum şimdi tekrar kurup deneyim mi sizce?

Win7 kurunca PC açılmıyor sebebini bende bilmiyorum.
Windows 7 artık desteği kesildiği için pek önermiyoruz. Windows 10 1607 sürümü ve öncesini deneyebilirsiniz fakat RAM sorununuzun tek çözümü RAM takviyesinden geçiyor.

Win8.1 de gayet yetiyordu tekrar denemeyi düşünüyorum inşallah sorun çıkmaz boşta %18 kullanıyor win10 da boşta %40-50 çok boş RAM tüketiyor win10

SSD Takıcak paranız yoksa bu yazılımları yükleyerek sorunu çözebiliriz.

Hard diskinizi birleştirerek performansınızı arttırın.
Hard diskiniz uzun süreli kullanımda içerisinde boşluklar ve parçalanmalar oluşur.
ve bu sistemi yavaşlatır.

Bu yüzden disk defrag yazılımları var.

KCS Ram Cleaner

Ramınızı düzenli temizleyerek % kullanımını düşürebilirsiniz.

İçerisinde otomatik temizleme seçeneği mevcut.

Ve KCS Iron Cleaner ile'de Sisteminiz'de gereksiz dosyaları gereksiz klasörleri tarayıcı önbelleğini temizleyerek hard diskinizi ve sisteminizi hızlandırabiliriz.

Bu yazılım ile'de gereksiz sistem servislerini devre dışı bırakabilirsiniz.

Bu arada microsoft defender kullanıyorsanız KCS Toolbox'daki defender yöneticisi ile devre dışı bırakarak performansı artırabilirsiniz.

Not (Bağlantı ekle butonu açılmıyor)

Son düzenleme:
Windows Search kapatarak harddisk kullanımını azaltabilirsiniz. Ama geçici bir yöntem. Artık SSD günümzde şart.

Sunan win8.1 kurdm Sunal’ın bi skntı yok fakat ekran kartının son sürüm destekleri yok amd 17.7.1 sürümünü kurabildim sadece

İstersen modlanmış superlite windows 10 sürümleri var onları kurabilirsin baya performanslı ve gereksiz hizmetler'den arıntırıldığı için ram ve cpu kullanımı çok az.

Win10 ltsc sürümü felan var onlar nasıl aslında win10 1909 sürümü felan denicektim fakat bulamamıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…