Windows 10'dan bıktım

Bu arkadaş böyle sadece ezberle konuşur. Bunu yazdığı mesajdan da anlayabilirsin. Konu sahibi özellikle 8.1 önermeyin demesine rağmen 8.1 tavsiye ediyor. 😂 Çok takılma ona he deyip geç. Arkadaşlar konu sahibinin kullandığı programlar Windows 7 destekliyorsa, bilinçli kullanıcıysa ne gibi sorunlar yaşayacak. Asla kullanılmaz bitti gibi laflar ediyorsunuz ama altını boş bırakıyorsunuz. Windows 7 kullanmamak için ne gibi ölümcül bir sorun var?
Bende Windows 10'dan Windows 7'ye geçmiştim 1 ay önce. Nedense 1033 MB olan ekran kartım driverler kurulu olmasına rağmen 700 MB küsürlere düştü. Ve sonradan size beklemediğiniz bir sorun yaratabiliyor eski olduğu için. USB 3.1 bir flash bellek aldım Windows 7'nin desteklemediğini bilmiyordum ve sırf bu yüzden Windows 8.1'e geçmek zorunda kaldım. Ve bana cidden Windows 7'den hızlı geldi ve her şey ile uyumlu. Konu sahibi de zaten 8.1'e geçmeye karar vermiş gayet doğru karar. Kullanmak isteyen hala Windows 7 kullanabilir tabi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı