Windows 10'dan FreeDOS'a nasıl dönülür?

maksakl

Picopat
Katılım
11 Mart 2023
Mesajlar
12
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
ASUS ROG bilgisayarı ilk adigimda freedostu ve ASUS BIOS ekrani geliyordu sadece ben Windows 10 deneme sürümü yükledim bunu nasıl ilk aldığım haline getirebilirim? Windows 10'u nasıl silerim? Bilgisayar basladiginda BIOS ekranina gelirim. Amacım ilk anki haline getirmek 14 günlük iade iade hakkımi kullanmak çünkü bilgisayarı iade edeceğim, sorun çıksın istemiyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Rufus ile USB'ye FreeDOS atılabiliyor ama denemedim sonraki işlemin nasıl ilerlediğini. Ek olarak o şekilde verseniz sorun olacağını düşünmüyorum. Windows USB'si ile diskleri komple silip bilgisayarı kapatırsanız yine aynı işlemi yapmış olursunuz sanırım.
 
Rufus ile USB'ye FreeDOS atılabiliyor ama denemedim sonraki işlemin nasıl ilerlediğini. Ek olarak o şekilde verseniz sorun olacağını düşünmüyorum.
Kimileri ürüne kurulum yapıldı diye iadeyi kabul etmezler diyor ve bende freedos a nasil dönerim bilmiyorum bir arkadasim format ekraninda tum suruculeri buyukten kucuge doğru bicimlendir sil sonra kurmadan çık dedi o zaman oluyormus ama bilgiyi teyit etmeden yapmak istemiyorum.
 
Kimileri ürüne kurulum yapıldı diye iadeyi kabul etmezler diyor ve bende FreeDOS'a nasıl dönerim bilmiyorum bir arkadasim format ekraninda tum suruculeri buyukten kucuge doğru bicimlendir sil sonra kurmadan çık dedi o zaman oluyormus ama bilgiyi teyit etmeden yapmak istemiyorum.

Hocam halletiniz mi iadeyi nasıl kurulum yaptınız?
 

Geri
Yukarı