Windows 10'dan hangi işletim sistemine geçilmeli?

Bazı oyunlar Linux platformunu bildiğim kadarıyla desteklemiyor. Windows 7'de sürücü desteğini kesti, 8.1 'IDE'siz istemiyorsunuz. Ancak buradaki sistemde olan FPS düşüklüğü sadece işletim sistemi kaynaklı değil.

GTA 5 ETS 2 LoL PUBG Mobile CS:GO Witch It fal guys.

GT 730 özellikle güncellemeler sonrasında GTA V için zaten yeteriz bir ekran kartı ve ayrıyeten 8 GB RAM'de artık öyle. PUBG Mobile asıl platformu gereği daha çok işlemciye yükleniyor ve işlemcinizinde yeterli olduğu söylenemez. En fazla RAM ilave edilip bir miktar FPS kaybı bertaraf edilebilir.

Bazı oyunlar Linux platformunu bildiğim kadarıyla desteklemiyor. Windows 7'de sürücü desteğini kesti, 8.1 'IDE'siz istemiyorsunuz. Ancak buradaki sistemde olan FPS düşüklüğü sadece işletim sistemi kaynaklı değil.

GT 730 özellikle güncellemeler sonrasında GTA V için zaten yeteriz bir ekran kartı ve ayrıyeten 8 GB RAM'de artık öyle. PUBG Mobile asıl platformu gereği daha çok işlemciye yükleniyor ve işlemcinizinde yeterli olduğu söylenemez. En fazla RAM ilave edilip bir miktar FPS kaybı bertaraf edilebilir.

Win 8.1 geçerim FPS artar veya kasmalar giderse.

Windows olarak 7 kullanabilirsiniz 8.1 önermedim istemediğiniz için ya da Linux'ta tercih edebilirsiniz yeterince hafif bir sistemdir.

Linux vs Windows 10 farkına baktım Windows 10 4 kat daha iyi FPS Linux elendi yani Windows 7 de yazılımcı oldugum için programlarda sıkıntı çıkarır o yüzden Windows kaç kaldı.

Neye göre 4 kat daha iyi? Birçok oyunda Linux önde (örneğin Minecraft %30 daha iyi Linux üzerinde). Ek olarak yazılımcı olduğunu söylemişsin. Burada da Linux senin için daha iyi bir alternatif.

Linux'ta çalışıyor.

Linux'ta çalışıyor.

Galiba Linux'ta çalışıyor.

Linux'ta çalışıyor.

Linux'ta çalışıyor.

Linux'ta çalışmıyor :(

Waydroid isimli emülatörü yükleyebilirseniz çalışacağını düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı