Windows 10'dan Linux'a E5400 sistem ile geçmek mantıklı mı?

@363652 Xfce çok eski görünüyor fotoğraflarda onu daha da hoş görünür hale getirebiliyor muyuz?

@363652 Xfce çok eski görünüyor fotoğraflarda onu daha da hoş görünür hale getirebiliyor muyuz?
Linux Mint'in XFCE surumune mi baktiniz? Duz XFCE'nin goruntusu (bence guzel ama) kotu gelebilir. Tabii ki daha iyi hale getirebilirsiniz. Mate surumunede bakabilirsiniz.

Linux Mint'in Xfce surumune mi baktiniz? Duz Xfce'nin goruntusu (bence guzel ama) kotu gelebilir. Tabii ki daha iyi hale getirebilirsiniz. Mate surumunede bakabilirsiniz.

Mate sürümünü bulamadım internette şu an yazdığım zaman yine Mint'le alakalı görüntüler geliyor.

Bu arada gerekli yedeklemeleri D diskine yapsam bir kayıp yaşamam değil mi?

Zorin OS Lite tavsiye ederim. Seninki gibi eski laptopu olan arkadaşıma kurdum ve canlandı resmen.

Evet, bir sorun olmaz.

Kurarken "diski sil ve Linux Mint'i kur" seçeneğini işaretlemeyin.

Şu an kuruyorum ama hangi seçeneği seçmem lazım anlamadım Windows 10'un yanına kur diyor diski sil ve Linux'u kur diyor ve başka bir şey diyor ama başka bir şeyde şimdi kur diyemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…