Windows 10'dan Linux'a E5400 sistem ile geçmek mantıklı mı?

Şu an kuruyorum ama hangi seçeneği seçmem lazım anlamadım Windows 10'un yanına kur diyor diski sil ve Linux'u kur diyor ve başka bir şey diyor ama başka bir şeyde şimdi kur diyemiyorum.
Windows ile birlikte kullanmak istiyorsanız "Windows'un Yanına Kur" deyin. Gerisini o halleder.

Windows ile birlikte kullanmak istiyorsanız "Windows'un yanına kur" deyin. Gerisini o halleder.

Hayır Windows ile birlikte kurmak istemiyorum Windows'u kaldırıp C diskine Linux kuracağım bunu yaparken D diskindeki verilerimin silinmemesini istiyorum.

Hayır Windows ile birlikte kurmak istemiyorum Windows'u kaldırıp C diskine Linux kuracağım bunu yaparken D diskindeki verilerimin silinmemesini istiyorum.
Tek HDD veya SSD mi var?
C ile D bölümleri aynı diskte ise "Başka bir şey" seçeneğiyle devam edip disk tablosunun görselini paylaşır mısınız?
C bölümünde değişiklik yapmamız gerekecek.

O zaman HDD'ye bir şey olmaz.
"Diski sil ve Linux Mint'i kur" seçeneği ile tertemiz bir kurulum yapmanızı öneririm.

Çok teşekkür ederim geç saatte bile yanıt verdiğiniz için Allah işinizi rast getirsin.

D diskimi açmaya çalıştığımda böyle bir hata alıyorum ne yapmam lazım anlamadım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…