E EnsarTpl Hectopat Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 107 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2023 #61 izmirkartali dedi: Bölümler sağlamsa boş olan bölümü silip dolu olanla birleştirmek lazım. Onun için de yine Linux Mint'i USB'den başlatarak Gparted kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bir de bunu deneyelim. İçindeki dosyalar silindi mi acaba tek bölüm olarak gözüküyor. @izmirkartali
izmirkartali dedi: Bölümler sağlamsa boş olan bölümü silip dolu olanla birleştirmek lazım. Onun için de yine Linux Mint'i USB'den başlatarak Gparted kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bir de bunu deneyelim. İçindeki dosyalar silindi mi acaba tek bölüm olarak gözüküyor. @izmirkartali
izmirkartali Megapat Katılım 30 Mayıs 2019 Mesajlar 9.675 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer İzmir 8 Ocak 2023 #62 EnsarTpl dedi: Bir de bunu deneyelim. Eki Görüntüle 1627159 İçindeki dosyalar silindi mi acaba tek bölüm olarak gözüküyor. @izmirkartali Genişletmek için tıkla... Öyle görünüyor. Tek bölüm ve kullanılan alan da yok.
EnsarTpl dedi: Bir de bunu deneyelim. Eki Görüntüle 1627159 İçindeki dosyalar silindi mi acaba tek bölüm olarak gözüküyor. @izmirkartali Genişletmek için tıkla... Öyle görünüyor. Tek bölüm ve kullanılan alan da yok.
E EnsarTpl Hectopat Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 107 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2023 #63 izmirkartali dedi: Öyle görünüyor. Tek bölüm ve kullanılan alan da yok. Genişletmek için tıkla... Kurtarmak icin yapabilrceğim bir şey var mı?
izmirkartali dedi: Öyle görünüyor. Tek bölüm ve kullanılan alan da yok. Genişletmek için tıkla... Kurtarmak icin yapabilrceğim bir şey var mı?
izmirkartali Megapat Katılım 30 Mayıs 2019 Mesajlar 9.675 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer İzmir 8 Ocak 2023 #64 Gparted'da o bölümün üzerine sağ tıklayip "veri kurtarma"ya tıklayın. "Bölüm bul ve kurtar" seçeneği ile bir deneyin.
Gparted'da o bölümün üzerine sağ tıklayip "veri kurtarma"ya tıklayın. "Bölüm bul ve kurtar" seçeneği ile bir deneyin.
E EnsarTpl Hectopat Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 107 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2023 #65 Bu şekilde bir mesaj geldi.
izmirkartali Megapat Katılım 30 Mayıs 2019 Mesajlar 9.675 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer İzmir 8 Ocak 2023 #66 Terminalden Kod:Panoya kopyala sudo apt install gpart komutu ile kurabilirsiniz. Kurduktan sonra Gparted'i tekrar çaliştırin. HDD seçili iken tekrar deneyin.
Terminalden Kod:Panoya kopyala sudo apt install gpart komutu ile kurabilirsiniz. Kurduktan sonra Gparted'i tekrar çaliştırin. HDD seçili iken tekrar deneyin.
E EnsarTpl Hectopat Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 107 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2023 #67 izmirkartali dedi: Terminalden. Kod:Panoya kopyala sudo apt install gpart Komutu ile kurabilirsiniz. Kurduktan sonra Gparted'i tekrar çaliştırin. HDD seçili iken tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Ya Linux'un kurulu olduğu ssddede aynı hata var acaba sorun başka bir yerde mi?
izmirkartali dedi: Terminalden. Kod:Panoya kopyala sudo apt install gpart Komutu ile kurabilirsiniz. Kurduktan sonra Gparted'i tekrar çaliştırin. HDD seçili iken tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Ya Linux'un kurulu olduğu ssddede aynı hata var acaba sorun başka bir yerde mi?
izmirkartali Megapat Katılım 30 Mayıs 2019 Mesajlar 9.675 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer İzmir 8 Ocak 2023 #68 EnsarTpl dedi: Ya Linux'un kurulu olduğu ssddede aynı hata var acaba sorun başka bir yerde mi? Eki Görüntüle 1627200 Genişletmek için tıkla... Burada soldaki dizinlere giremiyor musunuz? SSD bağlı olmasa Linux Mint nasıl açılacak ki?
EnsarTpl dedi: Ya Linux'un kurulu olduğu ssddede aynı hata var acaba sorun başka bir yerde mi? Eki Görüntüle 1627200 Genişletmek için tıkla... Burada soldaki dizinlere giremiyor musunuz? SSD bağlı olmasa Linux Mint nasıl açılacak ki?
E EnsarTpl Hectopat Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 107 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2023 #69 izmirkartali dedi: Burada soldaki dizinlere giremiyor musunuz? SSD bağlı olmasa Linux Mint nasıl açılacak ki? Genişletmek için tıkla... Bende onu anlamadım işte apancer diskine çift tıkladığımda bu ekran geliyor ama indirilenler vs girebiliyorum. Hocam içindeki dosyalar kaybolmamıştır değil mi terar bilgisayara Windows kurup denesem. Son düzenleme: 8 Ocak 2023
izmirkartali dedi: Burada soldaki dizinlere giremiyor musunuz? SSD bağlı olmasa Linux Mint nasıl açılacak ki? Genişletmek için tıkla... Bende onu anlamadım işte apancer diskine çift tıkladığımda bu ekran geliyor ama indirilenler vs girebiliyorum. Hocam içindeki dosyalar kaybolmamıştır değil mi terar bilgisayara Windows kurup denesem.
izmirkartali Megapat Katılım 30 Mayıs 2019 Mesajlar 9.675 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer İzmir 8 Ocak 2023 #70 EnsarTpl dedi: Bende onu anlamadım işte apancer diskine çift tıkladığımda bu ekran geliyor ama indirilenler vs girebiliyorum. Hocam içindeki dosyalar kaybolmamıştır değil mi terar bilgisayara Windows kurup denesem. Genişletmek için tıkla... Dosyalar önemliyse deneyin tabi ki.
EnsarTpl dedi: Bende onu anlamadım işte apancer diskine çift tıkladığımda bu ekran geliyor ama indirilenler vs girebiliyorum. Hocam içindeki dosyalar kaybolmamıştır değil mi terar bilgisayara Windows kurup denesem. Genişletmek için tıkla... Dosyalar önemliyse deneyin tabi ki.