E EnsarTpl Hectopat Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 107 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2023 #71 363652 dedi: Bir de WoeUSB deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam WoeUSB yüklemeyi başaramadım sanırım WoeUSB piyasadan kalkmış anlamadım tam olarak. izmirkartali dedi: Dosyalar önemliyse deneyin tabii ki. Genişletmek için tıkla... Önemli ama Windows'u nereden bulacağım onu bilmiyorum. Hocam peki Linux Mint'i silip tekrar yüklesem bir çözüm olabilir mi? @izmirkartali Son düzenleme: 8 Ocak 2023
363652 dedi: Bir de WoeUSB deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam WoeUSB yüklemeyi başaramadım sanırım WoeUSB piyasadan kalkmış anlamadım tam olarak. izmirkartali dedi: Dosyalar önemliyse deneyin tabii ki. Genişletmek için tıkla... Önemli ama Windows'u nereden bulacağım onu bilmiyorum. Hocam peki Linux Mint'i silip tekrar yüklesem bir çözüm olabilir mi? @izmirkartali
izmirkartali Megapat Katılım 30 Mayıs 2019 Mesajlar 9.675 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer İzmir 8 Ocak 2023 #72 EnsarTpl dedi: Hocam WoeUSB yüklemeyi başaramadım sanırım WoeUSB piyasadan kalkmış anlamadım tam olarak. Önemli ama Windows'u nereden bulacağım onu bilmiyorum. Hocam peki Linux Mint'i silip tekrar yüklesem bir çözüm olabilir mi? @izmirkartali Genişletmek için tıkla... Mint'i silip tekrar kurmak işe yarar mı bilmiyorum. İsterseniz deneyin. Windows ISO dosyası bulup Ventoy USB'sine atabilirsiniz.
EnsarTpl dedi: Hocam WoeUSB yüklemeyi başaramadım sanırım WoeUSB piyasadan kalkmış anlamadım tam olarak. Önemli ama Windows'u nereden bulacağım onu bilmiyorum. Hocam peki Linux Mint'i silip tekrar yüklesem bir çözüm olabilir mi? @izmirkartali Genişletmek için tıkla... Mint'i silip tekrar kurmak işe yarar mı bilmiyorum. İsterseniz deneyin. Windows ISO dosyası bulup Ventoy USB'sine atabilirsiniz.
3 363652 Megapat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 4.971 Makaleler 3 Çözümler 83 8 Ocak 2023 #73 EnsarTpl dedi: Hocam WoeUSB yüklemeyi başaramadım sanırım WoeUSB piyasadan kalkmış anlamadım tam olarak. Önemli ama Windows'u nereden bulacağım onu bilmiyorum. Hocam peki Linux Mint'i silip tekrar yüklesem bir çözüm olabilir mi? @izmirkartali Genişletmek için tıkla... Hayir hocam WoeUSB piyasadan kalkmadi. Silip yuklemek ise yaramaz.
EnsarTpl dedi: Hocam WoeUSB yüklemeyi başaramadım sanırım WoeUSB piyasadan kalkmış anlamadım tam olarak. Önemli ama Windows'u nereden bulacağım onu bilmiyorum. Hocam peki Linux Mint'i silip tekrar yüklesem bir çözüm olabilir mi? @izmirkartali Genişletmek için tıkla... Hayir hocam WoeUSB piyasadan kalkmadi. Silip yuklemek ise yaramaz.
E EnsarTpl Hectopat Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 107 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2023 #74 Şu an USB'den Mint'e giriş yaptım SSD'yi açabiliyorum HDD'de Mount hatası veriyor nasıl Mount edebilirim bir yardımcı olabilir misiniz?
Şu an USB'den Mint'e giriş yaptım SSD'yi açabiliyorum HDD'de Mount hatası veriyor nasıl Mount edebilirim bir yardımcı olabilir misiniz?
izmirkartali Megapat Katılım 30 Mayıs 2019 Mesajlar 9.675 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer İzmir 8 Ocak 2023 #75 Bir komut deneyelim: Kod:Panoya kopyala sudo mkdir /media/sdb1
E EnsarTpl Hectopat Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 107 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2023 #76 izmirkartali dedi: Bir komut deneyelim: Kod:Panoya kopyala sudo mkdir /media/sdb1 Genişletmek için tıkla... Gparted'den baktımda sanırım Windows'a geçip chk ile başlayan komutu yapmaktan başka çare yok. Artık gerisi ile yarın ilgileneceğim. 363652 dedi: Hayir hocam WoeUSB piyasadan kalkmadi. Silip yuklemek ise yaramaz. Genişletmek için tıkla... Ben bu WoeUSB'yi nasıl yükleyeceğim? İnternetten aradım birkaç şey denedim ama olmadı.
izmirkartali dedi: Bir komut deneyelim: Kod:Panoya kopyala sudo mkdir /media/sdb1 Genişletmek için tıkla... Gparted'den baktımda sanırım Windows'a geçip chk ile başlayan komutu yapmaktan başka çare yok. Artık gerisi ile yarın ilgileneceğim. 363652 dedi: Hayir hocam WoeUSB piyasadan kalkmadi. Silip yuklemek ise yaramaz. Genişletmek için tıkla... Ben bu WoeUSB'yi nasıl yükleyeceğim? İnternetten aradım birkaç şey denedim ama olmadı.
izmirkartali Megapat Katılım 30 Mayıs 2019 Mesajlar 9.675 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer İzmir 8 Ocak 2023 #77 WoeUSB-ng'yi şu komutlarla kurabilirsiniz: Kod:Panoya kopyala sudo apt install git p7zip-full python3-pip python3-wxgtk4.0 grub2-common grub-pc-bin Kod:Panoya kopyala sudo pip3 install WoeUSB-ng
WoeUSB-ng'yi şu komutlarla kurabilirsiniz: Kod:Panoya kopyala sudo apt install git p7zip-full python3-pip python3-wxgtk4.0 grub2-common grub-pc-bin Kod:Panoya kopyala sudo pip3 install WoeUSB-ng
E EnsarTpl Hectopat Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 107 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2023 #78 Hocam WoeUSB UEFI gözüküyor sizce bir sorun çıkar mı?
izmirkartali Megapat Katılım 30 Mayıs 2019 Mesajlar 9.675 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer İzmir 9 Ocak 2023 #79 EnsarTpl dedi: Hocam WoeUSB UEFI gözüküyor sizce bir sorun çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Hibrit şekilde yazar. Yani hem UEFi hem de MBR modda yazar.
EnsarTpl dedi: Hocam WoeUSB UEFI gözüküyor sizce bir sorun çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Hibrit şekilde yazar. Yani hem UEFi hem de MBR modda yazar.
E EnsarTpl Hectopat Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 107 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2023 #80 Şu ekranda bayağı uzun süre takılı kaldı ne yapmam gerek.