Windows 10'dan veri kaybı olmadan Custom ISO Windows 11'e geçmek

Eminim11

Decapat
Daha fazla  
Herkese merhaba,

Sistemim Windows 10 ve Windows 11'i desteklemiyor. Önceden Windows 11'e yükseltmiştim ama sistemin hızını fazlasıyla düşürmüştü, o yüzden tekrar format ile Windows 10'a döndüm. Şimdi tekrar Windows 11'e geçmek istiyorum ama Ghost Spectre düşünüyorum. Verilerimin de gitmesini istemiyorum. Artık çok oyun da oynamıyorum. Çok hız kaybı yaşar mıyım? Veya Windows 10'da mı kalmalıyım. Açıkçası Windows 11 görünüş, kullanış açısından bana daha hoş geliyor. Sizce ne yapmalıyım?

Windows 11 de L3 önbelleğini korumak amaçlı performans düşüren bir hizmet vardı hiçbir şekilde kapatamadım. Ben de 4-5 yıldır sürekli olarak Custom ISO'lar kullanıyorum. Bilgisayarınız ortalama altıysa Windows 11'e geçmenizi asla önermem. Ben şu an Ghost Spectre Windows 10 superlite 20H2 kullanıyorum memnunum öneririm.

Windows 11 de L3 önbelleğini korumak amaçlı performans düşüren bir hizmet vardı hiçbir şekilde kapatamadım. Ben de 4-5 yıldır sürekli olarak Custom ISO'lar kullanıyorum. Bilgisayarınız ortalama altıysa Windows 11'e geçmenizi asla önermem. Ben şu an Ghost Spectre Windows 10 superlite 20H2 kullanıyorum memnunum öneririm.
iMac 2016 kullanıyorum, MacOS aşırı yavaş çalıştığı için uzun bir süredir Windows kullanıyorum. Şu anki Windows 10'un performansından memnunum. Bi' nevi değişiklik olsun diye aslında Windows 11'e tekrar geçmek istiyorum 😀. Ama artık yavaşlık çok canımı sıktığı için sanırım ben Windows 10'dan devam edeceğim. Teşekkürler hocam cevabınız için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı