Windows 10'dan Windows 11 23H2'ye geçilir mi?

Kaldırıyor daha önce yükledim fakat beğenmediğimden ötürü geri Windows 10'a döndüm fakat geçmeli miyim diye bir düşünce var kafamda geçilir mi diye de sizlere danışmak istedim.
Ben 1 yıldır kullanıyorum. Kötü bir şöhreti var Windows 11’in ilk çıktığı dönemden beri. Fakat ben 1 yıllık kullanımımda herhangi bir sorun veya bug ile karşılaşmadım. Oyun performansı olarak bir fark yok. Hatta bazı oyunlarda Windows 11 ile 2-3 FPS daha yüksek aldığımı biliyorum. Sistemin iyiyse geç yani Windows 10 2025’de desteği kesilecek diye duydum.

Ben 1 yıldır kullanıyorum. Kötü bir şöhreti var Windows 11’in ilk çıktığı dönemden beri. Fakat ben 1 yıllık kullanımımda herhangi bir sorun veya bug ile karşılaşmadım. Oyun performansı olarak bir fark yok. Hatta bazı oyunlarda Windows 11 ile 2-3 FPS daha yüksek aldığımı biliyorum. Sistemin iyiyse geç yani Windows 10 2025’de desteği kesilecek diye duydum.
Zaten desteği kesilmiş gibi bir şey. Windows 11 varken 10'a güncelleme çok az geliyordu.

Direkt 24H2'ye geçebilirsiniz sorunsuz bir sürüm. Ben can sıkan bir sorununu görmedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı