Windows 10'dan Windows 11'e geçebileceğinizi kontrol etme

Tunahanaltn

Hectopat
Herkes biliyor ki Windows 11 tanıtıldı ve ücretsiz Windows 10'dan 11'e yükseltilebilinecek.

Screenshot_6.png

İsteyen herkes bilgisayarının Windows 11'e yükseltmeye uygun olup olmadığını kontrol edebilir.

Teşekkürler.
Edit: Çalıştıramazmış. Halbuki sanal makinede güzelce açılmıştı. :D

Gösterilen uygulamayı indirdim ve yükledim. Bilgisayarımın Windows 11 çalıştıramayacağını gösteriyor. Sistem gereksinimlerini kontrol ettim, herhangi bir eksikliğe rastlamadım. Windows 10 20H2 kullanıyor olmamla alakalı olabilir mi?

Gösterilen uygulamayı indirdim ve yükledim. Bilgisayarımın Windows 11 çalıştıramayacağını gösteriyor. Sistem gereksinimlerini kontrol ettim, herhangi bir eksikliğe rastlamadım. Windows 10 20H2 kullanıyor olmamla alakalı olabilir mi?
TPM 2.0 ile alakalıdır.

Yönlendirdiği sitede istediği sistem gereksinimleri var.

Screenshot_4.png

TPM 2.0 dolayı sorun çıkarıyormuş.

En azından çok sorulan başka bir soruyu cevaplamışlar.

Screenshot_3.png

Son düzenleme:
Yönlendirdiği sitede istediği gereksinimler var. Gereksinimlere göre uygulama hatalı cevap veriyor.

Eki Görüntüle 1081562
TPM 2.0 ile ilgidir.

TPM 2.0 ile alakalıdır.
tpm.msc üzerinden kontrol ettim. Üretici bilgileri başlığı altında belirtim sürümü 2.0 olarak yazıyor. Yanlış yere bakıyor olabilir miyim veya yazılım hata içeriyor olabilir mi? Zira birtakım tasarımsal hatalar da içerdiğini görüyorum. Çok özenilmemiş olabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı