N Noqx Decapat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 658 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Diğer 2 Ekim 2021 #1 Insider'dan W11 yükleyecektim. Kayıt oldum yeniden başlattım. Bir anda "Windows yükleniyor. Bilgisayarı kapatmayın" yazısı çıktı ve çok uzun sürdü. Ben de mecburen kapattım. Bir şey olmuş mudur? Şu an açılıyor ve sistem SSD'de. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ekim 2021
Insider'dan W11 yükleyecektim. Kayıt oldum yeniden başlattım. Bir anda "Windows yükleniyor. Bilgisayarı kapatmayın" yazısı çıktı ve çok uzun sürdü. Ben de mecburen kapattım. Bir şey olmuş mudur? Şu an açılıyor ve sistem SSD'de.
Çözüm Solistrakya 2 Ekim 2021 Noqx dedi: Peki uzun bir vadede sıkıntı olur mu? Şu an Windows 10 sorunsuz çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Bir sıkıntı olmaz sadece Windows 11'e geçemediniz.
Noqx dedi: Peki uzun bir vadede sıkıntı olur mu? Şu an Windows 10 sorunsuz çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Bir sıkıntı olmaz sadece Windows 11'e geçemediniz.
EbubekirKzk Hectopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2021 #2 Büyük ihtimal birkaç dosya eksik inmiştir zamanla hataları anlarsın zaten yapmaman gereken bir şeydi ama artık çok geç olmuş. Artı 0 Eksi
Büyük ihtimal birkaç dosya eksik inmiştir zamanla hataları anlarsın zaten yapmaman gereken bir şeydi ama artık çok geç olmuş.
KS KS N Noqx Decapat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 658 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Diğer 2 Ekim 2021 #3 Peki uzun bir vadede sıkıntı olur mu? Şu an windows 10 sorunsuz çalışıyor. Artı 0 Eksi
Solistrakya Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Kasım 2019 Mesajlar 1.098 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2021 #4 Noqx dedi: Peki uzun bir vadede sıkıntı olur mu? Şu an Windows 10 sorunsuz çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Bir sıkıntı olmaz sadece Windows 11'e geçemediniz. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ekim 2021 Artı 0 Eksi Çözüm
Noqx dedi: Peki uzun bir vadede sıkıntı olur mu? Şu an Windows 10 sorunsuz çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Bir sıkıntı olmaz sadece Windows 11'e geçemediniz.
KS KS N Noqx Decapat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 658 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Diğer 2 Ekim 2021 #5 Tamam cevaplarınız için teşekkür ederim. Şu an indiriyor. Artı 0 Eksi
EbubekirKzk Hectopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2021 #6 Noqx dedi: Peki uzun bir vadede sıkıntı olur mu? Şu an Windows 10 sorunsuz çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Kullanıma bağlı aslında ama Windows 10'a sıkıntı çıkartmaz gibi. Artı 0 Eksi
Noqx dedi: Peki uzun bir vadede sıkıntı olur mu? Şu an Windows 10 sorunsuz çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Kullanıma bağlı aslında ama Windows 10'a sıkıntı çıkartmaz gibi.