Windows 10'dan Windows 11'e geçilir mi?

Bence geçme daha önce geçtim ve performans videolarını izlersen Windows 10'un daha iyi olduğunu görebilirsin ayrıca devrimsel bir yenilik yok.
Hangi videoda daha iyi dostum. Bir yerlerinizden uydurarak insanlara yanlış bilgi yaymayın!

Bazılarında sıkıntı çıkabiliyor. Ancak güncellemelerle birlikte azaltıldı. Hala sorun yaşayan var mı bilmiyorum ancak çok azaldığını biliyorum.
Arkadaşın sisteminde sorun çıkacağını sanmıyorum.

Windows 11 gayet stabil. Geçebilirsiniz. Beğenmezseniz 10 gün içinde Windows 10'a geri dönebilirsiniz(Windows Update üzerinden yükseltirseniz).

Windows 11 gayet stabil. Geçebilirsiniz. Beğenmezseniz 10 gün içinde Windows 10'a geri dönebilirsiniz(Windows Update üzerinden yükseltirseniz).
Diğer sorum da o aslında kimse değinmedi ama format atmadan direkt yükseltme şeklinde geçsem ileride sürücü vs. bir problem yaşar mıyım?

Diğer sorum da o aslında kimse değinmedi ama format atmadan direkt yükseltme şeklinde geçsem ileride sürücü vs. bir problem yaşar mıyım?
Yükseltme ile geçip sorun yaşayan duymadım şu ana kadar. Ama şu da var her zaman temiz kurulum önerilir. Yükseltme ile geçip memnun kalırsanız temiz kurulum yapabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı