Windows 10'dan Windows 11'e geçilir mi?

Bilgisayarına hatalı güncelemeler gönderiyor yani bilgisayarın durduk yere güncelleme hatası verebiliyor.
Anladım. Yeşil ekran hem kötü ya Mavi ekran daha iyi.

PC donanımımda bir sıkıntı yok, demek istediğim mavi ekran problemleri vs var mı?

Oyunlarda problem yaratır mı?

Oyunlarda ben bayağı zorladım bikerede hata falan verip sıkıntı yaşamadım mavi ekran vermedi şu ana kadar bende kullanlarda genel olarak mavi ekran alıyorum diyen duymadım.

Windows 10'dan 11 24H2'ye yükselttim yakın zaman da çoğu kişi performans kaybı var arayüz acayip takılıyor demiş. Fakat 10'daki oyun performansının aynısını oynadığım oyunlarda 11'de aldım. Güncelleme çok hatalı dendi fakat üstüne kaç tane güncelleme kurmama rağmen 1 ay olacak hiçbir sorun görmedim. Sistemden sisteme değişiyor diye düşünüyorum.

Sisteme baktığımda Windows 11'in 24H2 sürümünde performans açıdan rahat olacağınızı düşünüyorum. Bunun için Windows 10'un desteğin kesilmesini beklemek zorunda değilsiniz.

Sisteme baktığımda Windows 11'in 24H2 sürümünde performans açıdan rahat olacağınızı düşünüyorum. Bunun için Windows 10'un desteğin kesilmesini beklemek zorunda değilsin

Anladım teşekkür ederim, bende bir sorun görmüyorum fakat mavi ekran vs verir diye şüpheleniyorum, sonra kendime iş çıkarmamak için konu oluşturdum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı