Windows 10'dan Windows 11'e geçtikten sonra güncelleme alınabilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allah Allah hmmm bilemedim hocam Insider Preview için işlemci ve TPM gerekli değil Recep bey dedi. Bir arkadaş vardi Insider Preview ISO'sunu düzenlemiş ona bak hocam link bulursam atayım bizim Technopat'tan biri.
Hocam link buldum da Yandex'ten indiremiyorum. İlla Yandex.Disk'e kaydetmem lazımmış.

Insider programında developer olmamıştım. Windows 11 imajını indirdim ama hiçbir şekilde kuramadım. Daha sonra editlenmiş her sisteme uygun olanı "yükseltme yapılamadığı için" formatla kurdum. Tekrar insider programına girdiğimde normalde developer olamadığım halde bu sürüm ile bu seçenek aktif hale gelmiş. Sizinle de paylaşmak istedim.

Doğru bende de böyle oldu ulan işlemci ulan işlemci seni varya.

Hocam yani herkesin 2 haftada bir alacağı güncellemeyi bizde alabilecek miyiz?

Evet, bu yüzden sistemi desteklenmeyenlere önce sızdırılmış Windows 11 kurduruyoruz.
Hocam yani herkesin 2 haftada bir alacağı güncellemeyi bizde alabilecek miyiz?
Dostum istediğin platformda ol. Windows 11'de olduğun sürece güncellemeleri alacaksın.

Kardeşim benim de TPM 2.0 desteklemiyordu sosyaldeki ISO'yu indirip Windows 11 kurdum kurarken bir hata aldım onun çözümü bu Çözüm: TPM 2.0 desteği olmayan anakartlara Windows 11 yükleme onun dışında şu an Insider programına katıldım geliştirici kanalı aynı seninki gibi bende de yoktu ama şu an var kısacası korkmana gerek yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…