Windows 10'dan Windows 11'e Windows Update kısmından geçilir mi?

wondexa01

Decapat
Daha fazla  
RAM
16
Merhaba aktif olarak Windows 10 kullanıyorum lisanslı, Windows 11'e geçmek istiyorum. Direkt Windows Update kısmından geçiş yapsam dosya kaybım olur mu? Yaklaşık 400 GB önemli video ve fotoğraflarım var dosya içinde disk alacak paramda yok o yüzden dosya kaybımın olmamasından emin olmak istiyorum. 97 GB alanım var arttırabilirim, bilgisayarım güçlü 4060 Ti ve 7500F işlemcim var.

Merhaba aktif olarak Windows 10 kullanıyorum lisanslı, Windows 11'e geçmek istiyorum. Direkt Windows Update kısmından geçiş yapsam dosya kaybım olur mu? Yaklaşık 400 GB önemli video ve fotoğraflarım var dosya içinde disk alacak paramda yok o yüzden dosya kaybımın olmamasından emin olmak istiyorum. 97 GB alanım var arttırabilirim, bilgisayarım güçlü 4060 Ti ve 7500F işlemcim var.

Ben ISO dosyası ile yükseltim hiçbir sıkıntı yok kaybım da olmadı yüksetebilirsin.

Dosyalarımı sakla seçeneği vardır illaki onu seçerseniz bir şey olmaz sanırım.

Bir de şimdiden söyleyim Windows 11 nedense bana yavaş geldi masaüstünü yenilemek bile 2sn geçiyor sistemden kaynaklı olduğunu düşünüyorum.

Sana güveniyorum o zaman.

Sistemim güçlü.

Ben böyle kolay kolay kesin konuşmam ama daha dün yükselttim ve 1 tane dosyam bile gitmedi masaüstü bile aynı şekildeydi ama ben ISO dosyasını USB belleğe yazdırıp sonra içindeki setup dosyasını çalıştırıp yaptım.
Sizinki kesinlikle gitmeyecek o kadar eminim yani sadece sabırlı olun yüklemesi biraz uzun sürüyor yükleme bittikten sonra Windows.old klasörünü de silmeyi unutmayın.

Ben böyle kolay kolay kesin konuşmam ama daha dün yükselttim ve 1 tane dosyam bile gitmedi masaüstü bile aynı şekildeydi ama ben ISO dosyasını USB belleğe yazdırıp sonra içindeki setup dosyasını çalıştırıp yaptım.
Sizinki kesinlikle gitmeyecek o kadar eminim yani sadece sabırlı olun yüklemesi biraz uzun sürüyor yükleme bittikten sonra Windows.old klasörünü de silmeyi unutmayın.
windows updateden direktmi yükseltme yapayım yoksa bu videodaki gibimi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Windows Update'den direktmi yükseltme yapayım yoksa bu videodaki gibi mi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Benim tavsiyem kendi yaptığım gibi ISO dosyasını indir içindeki setup dosyasını çalıştırıp yükselt diyerekten geç.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı