Windows 10'dan Windows 11'e Windows Update kısmından geçilir mi?

O videodaki Windows 11 kurma aracını indiriyor o araç ISO dosyasını indirip kendisi kuruyor o şekilde de yapabilirsiniz ben kendi yaptığım yöntemi söylüyorum siz hangisini isterseniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

sizin yaptıgınız bu sıfırdan yapıo bu ben sıfırlamak istemiyomm

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sizin yaptıgınız bu sıfırdan yapıyor bu ben sıfırlamak istemiyorumm.

Hayır burada saklanılacakları değişir kısmından hiçbir şey i seçiyor siz oradan en üstteki olan kişisel dosyalarımı koruyu seçip devam edeceksiniz ve sizin sisteminiz yettiği için kesinlikle ISO dosyasının içindeki hiçbir dosyayı silmeyin ve TPM 2.0 acık olduğuna emin ol zaten eğer açık değilse sana ilk baştan bir hata gösterir başka bir hata gösterir SE yine buraya yaz hepsinin çözümünü biliyorum çünkü genelde zaten bazıları senin elinde olmadan kapalı gelen şeyler onları açacağız sadece.

Hayır burada saklanılacakları değişir kısmından hiçbir şey i seçiyor siz oradan en üstteki olan kişisel dosyalarımı koruyu seçip devam edeceksiniz ve sizin sisteminiz yettiği için kesinlikle ISO dosyasının içindeki hiçbir dosyayı silmeyin ve TPM 2.0 acık olduğuna emin ol zaten eğer açık değilse sana ilk baştan bir hata gösterir başka bir hata gösterir SE yine buraya yaz hepsinin çözümünü biliyorum çünkü genelde zaten bazıları senin elinde olmadan kapalı gelen şeyler onları açacağız sadece.
1761484529484.png

1761484551661.png

attıgım sslerdeki sekilde yapıom suan

1761484529484.png

1761484551661.png

attıgım sslerdeki sekilde yapıom suan
dosya kaybı olmuyor recep abinin dediği şekilde yaptım videodaki

Tamam şu an 3 tane indirme işlemi de bittikten sonra ya da indirirken ekrana bir şey gelirse hiç dokunmadan buraya at indirime işlemi bittiginde bir şey olmazsa yeniden başlat büyük ihtimalle Windows 11'e geçimiş olacaktır.
tamam atarım bişi çıkarsaa

Tamam şu an 3 tane indirme işlemi de bittikten sonra ya da indirirken ekrana bir şey gelirse hiç dokunmadan buraya at indirime işlemi bittiginde bir şey olmazsa yeniden başlat büyük ihtimalle Windows 11'e geçimiş olacaktır.
bi 30dk sonra yeniden başlatılcak gibi bir yazı vericek büyük ihtimal indirme bitince

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı