Windows 10'dan Windows 7'ye dönüş

Tam tersi. Windows 7 AERO'su yüzünden daha düşük FPS alacaksınız. Ve ayrıca downgrade yaparak özellik kaybedeceksiniz.
Windows 7'de Aero Patch yük bindiriyor, Windows 10'da Cortana, One Drive, arka planda birsürü çalişan hizmet yük bindirmiyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
OneDrive isteğe bağlı olarak devre dışı bırakılabilir. Ben bıraktım. Şu anda bende OneDrive çalışmıyor. Cortana ise Türkiye'de kullanılmıyor. Ayrıca Windows 8, 8.1 ve 10'da Posta, Groove Müzik vb. uygulamalar kaldırılabiliyor.

Son olarak yük bindirmiyor. msconfig ile ayarlayabilirsin.

Windows 7 tepkime hiziyla Windows 10 kur aynı makineye karşilaştir. İşlem tepkimesinde Windows 7 daha hızlı gelecek. Neden hafif olduğu için. Ben kötülemiyorum dostum.
Güncel olan iyidir ama başarisizlik var bence.

Windows 10'un tepkime süresi Windows 7'den daha iyi. Zaten Windows 8 ve üzeri Windows'lar daha hızlı açılıyor. Sanal makinede UEFI olarak kurup test ettim. Kazanan Windows 10.

Bir şey diyemem o senin görüşün.

Selam beyler. Ben konunun sahibiyim Yok nokta koymadin yok virgül koymadin diye beni kisitliyolar . Sonra Görüşürüz
1.si Windows Defender antivirüs programi görüp taratma sıklıgı vermem.
2. Eset kurup kapaticaksak o zaman Eset yük bindiricek
3.sü Metro uygulamasi yük bindirmiyo ama fazladan yer kapliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…