Öyle bir şey yok. Windows 10 her PC'de çalışıyor. Sen de o zaman Aero'yu kapat.
Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 7'de Aero Patch yük bindiriyor, Windows 10'da Cortana, One Drive, arka planda birsürü çalişan hizmet yük bindirmiyor mu?Tam tersi. Windows 7 AERO'su yüzünden daha düşük FPS alacaksınız. Ve ayrıca downgrade yaparak özellik kaybedeceksiniz.
Geçen ben Vista Sp2 64bit Kurdum. Seriliği görmelisin. Ama tabiki Ekran kartını tanimadi formatladim tekrarBenim değil herkesin görüşü. İnternette sorsan açılış hızı olarak herkes Windows 10 der.
Windows 10 Pro 64 bit 1803 UEFI VM'de ve gerçekte daha hızlı boot ediyor. Zaten 8 üstünün hepsi fast boot özelliği var.Geçen ben Vista Sp2 64bit Kurdum. Seriliği görmelisin. Ama tabiki Ekran kartını tanimadi formatladim tekrar![]()
1.si Windows Defender antivirüs programi görüp taratma sıklıgı vermem.İşlemciniz Pentium 4 sanırım ki, antivirüs programı yüzde 22 CPU kullansın
Gerekli ayarı yaptıktan sonra antivirüs'ün tarama sıklığını azaltabilir, hatta kapatabilirsiniz de. Metro uygulamalarının CPU sorunu çıkardığına da hiç rastlamadım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.