Windows 10'dan Windows 7'ye geçmek mantıklı mı?

Groah

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
4GB RAM
128MB VRAM
AMD A4-9120e İşlemci
AMD Raedon R3 E.K
RAM
4GB
SSD veya HDD modeli
128GB SSD
Ekran kartı
Dahili Ekran Kartı
İşlemci
Amd A4 9120e
Dostlar cihazda 4 GB RAM 128MB VRAM var. YouTube'da bile çok kasıyor 1080p video izleyemiyorum. Windows 7'ye geçmek mantıklı mı?

Dostlar cihazda 4 GB RAM 128MB VRAM var. YouTube'da bile çok kasıyor 1080p video izleyemiyorum. Windows 7'ye geçmek mantıklı mı?
Linux'a geçerseniz daha mantıklı olur doğrusu. Genede şunu belirtiyim o işlemci ile 1080P hertürlü izlemeniz çok zor ama enazından kasmaları fazlasıyla azaltabilir hafif Linux tabanlarla.
Aynı zamanda Windows LTSC bulunmakta.

Linux'a geçerseniz daha mantıklı olur doğrusu. Genede şunu belirtiyim o işlemci ile 1080P hertürlü izlemeniz çok zor ama enazından kasmaları fazlasıyla azaltabilir hafif Linux tabanlarla.
Aynı zamanda Windows LTSC bulunmakta.
Rufussuz yapabilme imkanım varmı cihazın bios şifresini unuttum.

Windows 7 güvenlik açısından sıkıntılı. Güncelleme almıyor ve güvenlik açıklari varmış. Ama parayla başkalarının yaptığı güvenlik güncellemeleri mi varmış neymiş bilmiyorum.

Bu yüzden iki seçeneğiniz var Windows 10 LTSC ya da Linux sonsuzluğuna atılmak.

Windows 10 LTSC 2016 önerebilirim.

Windows 7 güvenlik açısından sıkıntılı. Güncelleme almıyor ve güvenlik açıklari varmış. Ama parayla başkalarının yaptığı güvenlik güncellemeleri mi varmış neymiş bilmiyorum.

Bu yüzden iki seçeneğiniz var Windows 10 LTSC ya da Linux sonsuzluğuna atılmak.

Windows 10 LTSC 2016 önerebilirim.
Cihazın bios şifresini unuttum dediğim gibi başka şekşlde yapabilme imkanım varmı?

Sizin bilgisayara en iyisi Linux dağıtımı önerisi yapalım. Hem Linux'u güzel kullanabilmek çok daha keyif verici.

İlk olarak Ubuntu öneririm. Yüzlerce dağıtım ubuntu tabanlı olarak üretiliyor. Kullanımı kolaydır, hızlıdır, önerilir. Dilerseniz size linux'u sevdirebiliriz.

Cihazın bios şifresini unuttum dediğim gibi başka şekşlde yapabilme imkanım varmı?
Şu şekil yapıyorlar ama ne kadar iyi bilmiyorum.

Ama önce Linux'a şans verin bence deneyin sonra bunu yaparsınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı