1 günde bir bilgisayara 5 kere format atma gereksinimi niye duyuyorsunuz hocamBen günde genellikle 5 format atıyorum.
Hocam nefret etme nedeniniz nedir? Niye pişman oldunuz? Onu açıklamanızı istiyor arkadaşlar.Evet hem de çok şu an nefret ettim.
1 günde bir bilgisayara 5 kere format atma gereksinimi niye duyuyorsunuz hocamBen günde genellikle 5 format atıyorum.
Hocam nefret etme nedeniniz nedir? Niye pişman oldunuz? Onu açıklamanızı istiyor arkadaşlar.Evet hem de çok şu an nefret ettim.
Hocam nefret ettim valla windows 7 iso link varsa direk geçiceğimGeçerseniz bir sıkıntı olmaz. Fakat ne gibi sorunlar yaşadığınızı öğrenmek isterim. Biliyorsunuz ki Windows 7'nin desteği bitmiştir.
Hocam valla bi umut vardı içimde windows 10 ama yok nefret ettim direk windows 7 geçiceğimWindows 10 eğer bilgisayar gereksinimlerinizi karşılamıyorsa ve güncel programlar kullanmıyorsanız geçebilirsiniz ama aksi takdirde önermem geri dönmenizi.
Sıkıntıdan tüm Linux dağıtımlarını deneme yolunda.1 günde bir bilgisayara 5 kere format atma gereksinimi niye duyuyorsunuz hocam?
Yahu adam çıldırtıcanmı bizi niye nefret ettin. Nedeni yok mu?Nefret ettim direkt Windows 7 geçiceğim.
hocam kasma sorunu yapıyor home dayım windows 7 de hiç kasma yok şimdi ağlıyorum sinirimden1 günde bir bilgisayara 5 kere format atma gereksinimi niye duyuyorsunuz hocam?
Hocam nefret etme nedeniniz nedir? Niye pişman oldunuz? Onu açıklamanızı istiyor arkadaşlar.
Hocam nefret ettim valla Windows 7 ISO link varsa direkt geçiceğim.
Hocam valla bir umut vardı içimde Windows 10 ama yok nefret ettim direkt Windows 7 geçiceğim.
hocam key gerekli diyor napıcağım Allah rızası için bir şey soyleyin harbi çıldırdım evde.![]()
Tavsiyem değil fakat warez sitelerinden indirmek zorundasınız.hocam key gerekli diyor napıcağım Allah rızası için bir şey soyleyin harbi çıldırdım evde
hocam buyrun sistem özelliklerimYahu adam çıldırtıcanmı bizi niye nefret ettin. Nedeni yok mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.