Windows 10'dan Windows 7'ye geçmek mantıklı mı?

Linux kullanıcısı olarak diyorum önyargılarınızı kenara bırakın 2 hafta öğrenmek için çabalayın seversiniz.

Linux kullanıcısı olarak diyorum önyargılarınızı kenara bırakın 2 hafta öğrenmek için çabalayın seversiniz.
Bana hızlı cihazı çok yormayacak youtubede video izleyebileceğim forunlarda takılabileceğim bir dağıtım lazım siz hangisini önerirsiniz? Çok ağır olmayan oyunlarda oynuyorum bunları dikkate alarak yazarsabız sevinirim.

Bana hızlı cihazı çok yormayacak youtubede video izleyebileceğim forunlarda takılabileceğim bir dağıtım lazım siz hangisini önerirsiniz? Çok ağır olmayan oyunlarda oynuyorum bunları dikkate alarak yazarsabız sevinirim.

Öncelikle Ubuntu tabanlı yazılımları tercih edin. Debian tabanlılara pek yaklaşmanızı önermem, ihtiyacınızı karşılamaz.

Linux Mint ve Ubuntu öneririm. Mint'de ubuntu tabanlı ama ufak tefek değişiklikleri var tabi. Zaten dağıtımınız ne olursa olsun baştan aşağı tüm arayüzünü değiştirebildiğiniz için çok fark etmez. İsterseniz Mac OS masaüstü ortamı yaparsınız, ister Windows gibi görünecek masaüstü ortamı seçersiniz. Size kalmış

Cihaz laptop nasıl yapılır bilmiyorum.
Arka kapağı söktüğünüz zaman BIOS pilini rahatlıkla görebilirsiniz. Ayrıca bataryayı çıkarmayı unutmayın işlemden önce ve işiniz bittikten sonrada durmadan güç düğmesine filan basmayın. Laptop'un açılması çok uzun sürebilir, eğer açılmazsada şarja takıp açmayı deneyin. Bazılarında böyle güvenlik var.

Arka kapağı söktüğünüz zaman BIOS pilini rahatlıkla görebilirsiniz. Ayrıca bataryayı çıkarmayı unutmayın işlemden önce ve işiniz bittikten sonrada durmadan güç düğmesine filan basmayın. Laptop'un açılması çok uzun sürebilir, eğer açılmazsada şarja takıp açmayı deneyin. Bazılarında böyle güvenlik var.
Modeline göre içini açma videosu vardır her türlü, isterseniz denersiniz.
Yarın bir bakarım belkide Win10 LCSC yi denerim.

Evet ön yargim yoktu 1-2 ay boyunca Nvidia ve internet driver sorunlarıyla uğraştım konular açtım burada ama çözemedik.
Bu arkadaş sorun yasamazsa sever yani bende sevmiştim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı