Windows 10'dan Windows 7'ye geçmek

• Konuyu başlatan BAJER
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 1.303

BAJER

Picopat
Daha fazla  
Merhabalar,

Bilgisayarımla 1 yıldır sorunlar yaşıyorum.

Sistemim:

Anakart: Gigabyte GA-78LMT-S2PT.
İşlemci: AMD FX8320-E.
Ekran kartı: MSI GTX 1050 Ti Gaming X.
RAM'ler:
1. Crucial CT102464BD160B.
2. Kingston KVR16N11/8.

PSU: Xigmatek 650Watt 80+

Windows 10 bu sisteme aşırı yükleniyor sanırım. Takılma ve kasma sorunları yaşıyorum. Masaüstünde ve tarayıcıdayken bile. Windows 7'ye geçmem PC'yi rahatlatır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Microsoft, Windows 8 ve 8.1 işletim sistemlerine de artık destek vermiyor.

Bu sistemde Windows 10'un kasması gerçekten garip. Windows 7 yerine 8.1 kurmanızı öneririm.

Yanlış bilgi en son desteği kesilen sürüm Windows 7'dir. 8 ve 8.1'in desteği devam ediyor.

Windows 8.1 öneririm. Windows 10 şu kadar güzel, bu kadar güzel diyenlere bakmayın beş para etmez rezil bir işletim sistemi. Her güncellemesi ayrı bir sorunla geliyor. Adamların test ekibi bile yok ya güncellemeleri test edecek. Windows 8.1 hem güncel hem de 7 stabilitesi var. 10 gibi arka planda ne olduğu belli olmayan zart zurt çalıştırmıyor. Temel destek bitse de genişletilmiş destek 2023'e kadar devam edecek. Sonra Bor çıkacak ve Windows Bor Edition çıkacak ona geçersiniz 😁 (!)

Windows 8.1 güzel işletim sistemi ama söyleyeyim sanılanın aksine 8.1, 7'den bile sağlam ama başlat menüsü olayından ötürü kullanan olmadı. Başlat menüsü istiyorsanız indirirsiniz bir program eklersiniz başlat menüsünü.

Arkadaşlar Windows 7 için desteğin bittiğinin farkındayım. ESET için üyeliğim var güvenlik konusunda sorun yaşamam. Bugün sabah bilgisayarı açtığımda BUGCODE_USB_DRIVER mavi ekranını yedim. Bunun için yeni bir konu açacağım.
Bundan daha kötü bir sistemde Windows 10'u kasamadan kullanıyorum.
Sisteminizde bir sorun olmalı.
1-RAM'ler uyumsuz olabilir.
2-Diskiniz arızalı olabilir.

RAM'lerim uyumsuz olsaydı Memtest86'da error çıkar mıydı?
Diskim arızalı değil hem daha yeni aldım hem de bad sector testi yaptım.
Bilgisayarı düzgün kullanmayınca, yıpratınca i5'le bile kastıranlar var.

Herkes bilgisayarını hor kullanmıyor dostum. Nerede gördüysen? Bilemeyeceğim.
Windows 8.1 öneririm. Windows 10 şu kadar güzel, bu kadar güzel diyenlere bakmayın beş para etmez rezil bir işletim sistemi. Her güncellemesi ayrı bir sorunla geliyor. Adamların test ekibi bile yok ya güncellemeleri test edecek. Windows 8.1 hem güncel hem de 7 stabilitesi var. 10 gibi arka planda ne olduğu belli olmayan zart zurt çalıştırmıyor. Temel destek bitse de genişletilmiş destek 2023'e kadar devam edecek. Sonra bor çıkacak ve Windows bor Edition çıkacak ona geçersiniz 😁 (!)

Windows 8.1 güzel işletim sistemi ama söyleyeyim sanılanın aksine 8.1, 7'den bile sağlam ama başlat menüsü olayından ötürü kullanan olmadı. Başlat menüsü istiyorsanız indirirsiniz bir program eklersiniz başlat menüsünü.

Ben bir ara 8.1 kullandım. Fakat sonra tekrar Windows 10'a geçtim. Geçme sebeplerim ise Spotify'da müzik değiştirirken masaüstü yerleşiminin gözükmemesi ve ayarların çok saçma olması.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı