Windows 10'dan Windows 7'ye geçmek

Makaleler
1
Arkadaşlar, aklımda bir soru takıldı. şimdi ben Windows 10 kullanıyorum ama normalde ben bu laptopu aldığımda Windows 7 vardı. Windows 10'a geçtim ve biraz hız farkı oldu (yavaş), şimdi Windows 7 geçsem oyunlardaki performansım düşer mi?

Edit: Windows 10 geçeli 1 yıl oldu

Sisteminizin özellikleri nelerdir? Eğer yavaşsa hızlandırma yöntemlerini uygulayabilirsiniz. Eğer yine yavaş olursa Windows 8.1'e geçmenizi tavsiye ederim.

Ardından normal kuracaksınız zaten.

Arkadaşlar, aklımda bir soru takıldı. Şimdi ben Windows 10 kullanıyorum ama normalde ben bu laptopu aldığımda Windows 7 vardı. Windows 10'a geçtim ve biraz hız farkı oldu (yavaş), şimdi Windows 7 geçsem oyunlardaki performansım düşer mi?

Edit: Windows 10 geçeli 1 yıl oldu.

GT 540M 2 GB Intel i5 2430M 2.4GHz Turbo 2.8GHz 6 GB RAM 500+ GB depolama.

Bence 8.1'e geçin. 10 ağır gelebilir. 7 ise çok nostalijik olur bu dönemde.8.1 en ideali.

Çoğu kişi 8.1 diyor fakat bende kullandım 8.1'i hemen hemen aynı RAM kullanımı ve birbirine yakın açılma hızları oldu. (Windows 10 da 1.7 GB RAM %10 CPU, Windows 8.1 de 1.5 GB RAM %7-8 CPU)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı