Windows 10'dan Windows 7'ye nasıl dönülür?

Hayırlı sabahlar.
Üstteki mesajlarda bahsettiğim gibi bilgisayara donanım olarak bir güncelleme yapamıyorum.
Zaten benim Windows 7'ye geçmeyi isteme sebeplerimden biri önceden Windows 7 olan bir bilgisayarımın olması ve onun ürün anahtarını kullanıp tekrar Windows 7 yükleyebilmekti. Yani eski bir malı yeniden değerlendirmek olarak.
Ayrıca Linux'ya da başka bilgisayar işletim sistemleriyle alakalı hiçbir bilgi/deneyimim olmadığı için onları pek düşünmüyorum. Linux Mint diye kullanması kolay bir sürüm duydum ama elimdekini değerlendireyim diye pek tercih etmedim.
Teşekkürler.
Dediğim gibi güvenlik güncellemesi almayan bir sürüm istiyorsunuz. Bunun yerine win10 veya linux mint deneyin. Linux dağıtımlarında canlı masaüstü deneyimi var. İsterseniz öyle bir deneyin, çok büyük performans farkı göreceksiniz

Hayırlı sabahlar, ne gibi uygulamalar 2016 sürümünde desteklenmiyor?
Ona göre sürümler arasında bir seçim yapmak istiyorum.
Teşekkürler.

Çoğu uygulama artık 2016 ya desteği kesti. En az 2019 yapsan iyi olur zaten kaldırır bilgisayarın 2019'u.

Hocam 2016'yı bazı uygulamalar desteklemiyor isterse 2019 yapsın.

Hocam etkinleştirmek için
PowerShell'i açıp irm https://get.activated.win | iex kodunu yazın sonra CMD açılacak oradan.
HWID yani 1'e basın oradan etkinleşecek. Güvenilirdir. Bunu formatladıktan sonra yapın.
Bu etkinleştirme yöntemini yapmak için illa 2016 veya 2019 sürümü olması mı gerekiyor? 2021 sürümü kurup bu yöntemi deneyebilir miyim?

Banada aynı konu yardımcı olabilecek varmı Windows 7 den Windows 10 a güncelleme yaptım bilgisayar çok ağır olmaya başladı Windows 7 de daha optimize çalışıyordu geri dönmemin bir yolu varmıdır? Varsada nedir biri söyleyebilirmi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı