Windows 10'dan Windows 8.1'e geçilir mi?

Yıllarca HDD ile Windows 10 kullandım kullanılmaz demeyin. Sistemim çok daha kötüydü ama performansından memnundum.

Bende en az 5 yıl Windows 10 kullandım ama artık mavi ekran vermeye başladı 20dakikada açılmalar falan sıktı artık ve Windows 8.1 Single Language kurdum. Şu an 15sn açılma 10SND'e oturum açma belirttiğim gibi aşırı memnunum.

Bende ise değerler şöyle 17 saniyede hoş geldiniz yazısı geliyor 50 saniyede masaüstü geliyor önceden 24 saniyede masaüstü geliyordu Windows 10 da SSD'siz.

HDD var geç bende 8.1 ideal senin için.

Bende ise değerler şöyle 17 saniyede hoş geldiniz yazısı geliyor 50 saniyede masaüstü geliyor önceden 24 saniyede masaüstü geliyordu Windows 10 da SSD'siz.
Kanka bu sana gösteriyor ki sistem Windows 10 çalıştırırken zorlanıyor. Windows 8.1`de 20 saniyede Casper, hoş geldiniz vs. yazılarını geçip Masaüstüne geliyorum.

Windows 8.1 Pro kur.

İşlemcin Windows 11 destekli değil.

6.nesil desteği gelebilceği söyleniyor geldiği zaman kurmalı mıyım?
Kanka bu sana gösteriyor ki sistem Windows 10 çalıştırırken zorlanıyor. Windows 8.1'de 20 saniyede Casper, hoş geldiniz vs. yazılarını geçip masaüstüne geliyorum.

Peki o zaman geçersem Home Single Language sürümüne mi geçeyim yoksa yukarıda bir arkadaşın attığı embedded Pro sürümüne mi?

HDD ile Windows 8.1 üstü sürüm kullanılmaz.

Şahsen ben geçmezdim, fakat son tercih senin, SSD ile Windows 10 devam edebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…