Hocam bu embedded sürümü. Pro değil. YouTube'dan bakabilirsiniz.
Normal sürümlerden ne farkı var pek bilgim yokta?
Hocam bu embedded sürümü. Pro değil. YouTube'dan bakabilirsiniz.
Desteği uzun sanırsam.Normal sürümlerden ne farkı var pek bilgim yokta?
Yıllarca HDD ile Windows 10 kullandım kullanılmaz demeyin. Sistemim çok daha kötüydü ama performansından memnundum.
Bende en az 5 yıl Windows 10 kullandım ama artık mavi ekran vermeye başladı 20dakikada açılmalar falan sıktı artık ve Windows 8.1 Single Language kurdum. Şu an 15sn açılma 10SND'e oturum açma belirttiğim gibi aşırı memnunum.
Hiç hayatımda Windows 8.1 kullanmadım, Windows 10 kullandım ama son zamanlarda yani 1 senedir falan bilgisayarımda oyun performansını eskisi kadar alamıyorum. Windows 8.1'in daha iyi olduğu konuşuluyor zaten sistemimi görünce de ona göre aklınızda bir şeyler şekillenir diye düşünüyorum. Normal gezinmede Windows 10'dan %70 %80 mutluyum ama oyun performansı konusunda eskisi kadar beni tatmin etmiyor. Mesela LoL'de 60 FPS'e sabitlediğim için 50'lere düştüğünde kasıyor hissiyatı veriyor bayağı RAM kullanımına baktığım zamanda 8 GB RAM'den 5.8 civarı kullanıyor. Ya da bunları bir köşeye bırakıp Windows 11'i mi beklemeliyim? Tavsiye ve fikirlerinizi bekliyorum.
- Casper Nirvana C500 dizüstü.
- i5 6200U 2.8GHz
- 8 GB RAM.
- 1 TB HDD.
- NVIDIA GeForce GT940M.
Kanka bu sana gösteriyor ki sistem Windows 10 çalıştırırken zorlanıyor. Windows 8.1`de 20 saniyede Casper, hoş geldiniz vs. yazılarını geçip Masaüstüne geliyorum.Bende ise değerler şöyle 17 saniyede hoş geldiniz yazısı geliyor 50 saniyede masaüstü geliyor önceden 24 saniyede masaüstü geliyordu Windows 10 da SSD'siz.
Windows 8.1 Pro kur.
İşlemcin Windows 11 destekli değil.
Kanka bu sana gösteriyor ki sistem Windows 10 çalıştırırken zorlanıyor. Windows 8.1'de 20 saniyede Casper, hoş geldiniz vs. yazılarını geçip masaüstüne geliyorum.
HDD ile Windows 8.1 üstü sürüm kullanılmaz.6.nesil desteği gelebilceği söyleniyor geldiği zaman kurmalı mıyım?
Peki o zaman geçersem Home Single Language sürümüne mi geçeyim yoksa yukarıda bir arkadaşın attığı embedded Pro sürümüne mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.